Τορίνο - Σασουόλο 3-2: Τρομερή ανατροπή στο φινάλε για την γκρανάτα

Χρυσό τρίποντο στη σκληρή μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Serie B πανηγύρισε την Τετάρτη (17/3) η Τορίνο, επικρατώντας 3-2 της Σασουόλο στο "Ολίμπικο" σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Οι νεροβέρντι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και εξαργύρωσαν την υπεροχή τους με δύο τέρματα, με τον Ντομένικο Μπεράρντι να βρίσκει δίχτυα για την ομάδα του Ντε Τζέρμπι στο 6ο και στο 38ο λεπτό (ο Γιώργος Κυριακόπουλος έμεινε στον πάγκο της Σασουόλο και δεν χρησιμοποιήθηκε).

Ωστόσο,

η Τορίνο δεν ήταν διατεθειμένη να πετάξει λευκή πετσέτα και στο τελευταίο τέταρτο έκανε μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στο φετινό Καμπιονάτο.

Ο Σιμόνε Τζάτζα, που είχε περάσει αλλαγή στο ματς στο 72', μείωσε σε 1-2 στο 77', δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση από τον Μαντραγκόρα και στο 90+2' ήταν και πάλι η σειρά του Τζάτζα να βρει δίχτυα και να γράψει το τελικό 3-2 για τους ταύρους που τους έφερε στο +1 από τη γραμή του υποβιβασμού.

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ίτσο, Λιάνκο, Μπρέμερ (56' Γκότζακ), Ανσάλντι, Λούκιτς (46' Βέρντι), Μαντραγκόρα, Ρινκόν (72' Τζάτζα), Μούρου (46' Βοϊβόντα), Σανάμπρια, Μπελότι (88' Μπονατσόλι)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλζαν, Μάρλον, Φεράρι, Ροζέριο, Μανιανέλι (60' Λοκατέλι), Ομπιάνγκ, Μπεράρντι (76' Πελούζο), Ντεφρέλ (61' Τραορέ), Τζούρισιτς (60' Μπογκά), Καπούτο

ΤΟΡΙΝΟ - ΣΑΣΟΥΟΛΟ 3-2 (HIGHLIGHTS):

Photo Credits: @ 2019 Rui Vieira/Associated Press

Keywords
Τυχαία Θέματα