Γιουβέντους: Λοκατέλι ο αντί Ράμζεϊ

Γιουβέντους: Λοκατέλι ο αντί ΡάμζεϊnpiliosΤετ, 03/17/2021 - 18:12

Ο Αντρέα Πίρλο επιθυμεί ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και ο Ιταλός της Σασουόλο, Μάνουελ Λοκατέλι, είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Άαρον Ράμζεϊ που από ότι φαίνεται θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος  της σεζόν.

Ο Ουαλός ουσιαστικά δεν έχει προσφέρει δύο χρόνια στη ''Μεγάλη Κυρία'' που σκέφτεται να τον αποδεσμεύσει και να γυρίσει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Γιουβέντους είχε προσπαθήσει να αγοράσει τον Λοκατέλι το περασμένο

καλοκαίρι όμως οι απαιτήσεις της Σασουόλο θεωρήθηκαν απαγορευτικές. Οι ''νεροβέρντι'' ζητούσαν 40 εκατομμύρια και δεν έβαλαν στο τραπέζι την περίπτωση δανεισμού.

Στο φινάλε της σεζόν οι δύο ομάδες θα συζητήσουν εκ νέου το ενδεχόμενο μιας μεταγραφικής κίνησης, όμως πρώτα απ' όλα η Γιουβέντους πρέπει να ξεφορτωθεί τον Ράμζεϊ.

Η Γιουβέντους ενδιαφέρεται επίσης για τον Χουσέμ Αουάρ της Λιόν με τη γαλλική ομάδα να απαιτεί γύρω στα 50 με 60 εκατομμύρια.

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus - Ποδόσφαιρο Off Off sdimolit Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Juventus ΙΤΑΛΙΑ Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα η Γιουβέντους σχεδιάζει να φέρει στο Τορίνο τον Μάνουελ Λοκατέλι από τη Σασουόλο. Article publish on Τετ, 03/17/2021 - 18:12 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα