Το ζεύγος Ικάρντι επέλεξε το Ντουμπάι για μία ρομαντική απόδραση

Μπορεί οι Μάουρο Ικάρντι και Γουάντα Νάρα να αποτελούν ένα από τα διασημότερα ζευγάρια παγκοσμίως όπου εμπλέκεται ο βασιλιάς των σπορ, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το οικοδόμημα του γάμου τους σείστηκε συθέμελα το τελευταίο διάστημα όταν και έγιναν αποκαλύψεις περί άστατης εξωσυζυγικής ζωής του φορ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός φέρεται να γοητεύτηκε από ένα καλίγραμμο μοντέλο ονόματι Τσίνα Σοάρες και να έβαλε... αυτογκόλ όσον αφορά στη

σχέση του με την μητέρα των τριών παιδιών του και μάνατζέρ του, με τους δυο τους να δίνουν αγώνα το τελευταίο διάστημα για να μείνουν μαζί.

Απόδειξη το ταξίδι που επέλεξαν από κοινού να κάνουν εκμεταλλευόμενοι την απουσία ποδοσφαιρικής δραστηριότητας σε συλλογικό επίπεδο λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων. Το ζεύγος Ικάρντι επέλεξε ως τόπο προορισμού το σαγηνευτικό Ντουμπάι και δεν είχαν τον παραμικρό ενδοιασμό να το αποκαλύψουν στους φανς τους, μέσω των προσωπικών λογαριασμών τους στο Instagram.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που έβγαλαν από παραλία του Ντουμπάι ενώ ο Ικάρντι δημοσίευσε και ένα video μαζί με το έτερόν του ήμισυ, κάνοντας το εξής σχόλιο: "Από το Ντουμπάι με τη μεγάλη μου αγάπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα