Το συγκινητικό μήνυμα της Μόντσα για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Τον περασμένο Ιούνιο η ποδοσφαιρική Ιταλία αποχαιρέτησε με μεγάλες τιμές Σίλβιο Μπερλουσκόνι που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών έχοντας αφήσει μία τεράστια παρακαταθήκη, με την ομάδα του, την Μόντσα, να δείχνει το σεβασμό της προς τον καβαλιέρε και λίγους μήνες αργότερα.

Συγκεκριμένα στις 29 Σεπτεμβρίου όπου θα συμπλήρωνε το 87ο έτος της ηλικίας του, με τους μπιανκορόσι να δημοσιεύουν ένα συγκινητικό μήνυμα για τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό θέλοντας να καταδείξουν την προσφορά

του στην ομάδα τους.

"29 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πάντα ξεχωριστή. Αδύνατον να ξεχάσουμε το πότε γεννήθηκε ο Άνθρωπος των Ονείρων, στην δική μας περίπτωση ο άνθρωπος του μεγάλου ερυθρόλευκου ονείρου, ο οποίος άλλαξε για πάντα την ιστορία της Μόντσα.

Πολλές ευχές για τον πρόεδρό μας. Σίλβιο Μπερλουσκόνι για πάντα μαζί μας", αναφέρει το μήνυμα της Μόντσα, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι να έχει αναφέρει τα εξής μία ημέρα νωρίτερα, στη συμπλήρωση πέντε ετών από την αγορά του συλλόγου από τον Μπερλουσκόνι:

"Ο Μπερλουσκόνι μού είπε "Εμείς θα πάμε στην Serie A", κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στα 100 χρόνια ιστορίας της Μόντσα.

Ήμασταν στην τρίτη κατηγορία, είναι πέντε χρόνια από τότε που ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ανέλαβε τις τύχες της Μόντσα και τώρα είμαστε στη δεύτερη σεζόν μας στην Serie A. Κάτι το εκπληκτικό".

Keywords
Τυχαία Θέματα