ΑΕΚ: Ας “καθάριζε” για να μην έμπλεκε στο φινάλε (vids)

Η ΑΕΚ πήρε την πρώτη εντός έδρας νίκη της σεζόν, καθώς επικράτησε 2-1 του Ατρόμητου για την 6η αγωνιστική σε ματς που είχε αγχωτικό φινάλε. Και είχε αγωτικό φινάλε γιατί το… αποφάσισαν οι παίκτες της Ένωσης.

Μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, με 15 τελικές εκ των οποίων οι 6 ήταν στην εστία, η ΑΕΚ κατάφερε να βρει μόνο ένα γκολ και αυτό από το σημείο του πέναλτι. Οι

μισές από τις ευκαιρίες που έκανε στο πρώτο μέρος η Ένωση ήταν κλασικές για γκολ, αλλά οι “κιτρινόμαυροι” τις σπατάλησαν όλες. Όπως σπατάλησαν άδικα όλη την ενέργεια που έβγαλαν στο πρώτο ημίχρονο. Το 1-0 άφηνε ανοικτό το ματς ακόμα και για τον Ατρόμητο που είχε την πρώτη του τελική στον αγώνα στο 59′.

Η άποψη του Ντέμη για την διαιτησία

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ είχε μεν την κατοχή της μπάλας, αλλά η αβεβαιότητα του 1-0 έδινε στον Ατρόμητο θάρρος για να κάνει σκέψεις πως μπορεί να αποδράσει με θετικό αποτέλεσμα στην “Αγιά Σοφιά”. Αφού προειδοποίησε η ομάδα του Κόουλμαν στο 77′ με το σουτ του Έντερ και στο 78′ με το ακυρωθέν ως off side γκολ του Έρλινγκμαρκ, έφτασε στην ισοφάριση στο 89′ με το πέναλτι του Αντζιέλσκι. Η συνέχεια γνωστή, δεν χρειάζεται να την αναφέρουμε ξανά.

Το σχόλιο του Ντέμη για το δεύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ

Η ουσία είναι πως η ΑΕΚ από το 75′ και έπειτα έχασε το μυαλό της, δεν είχε την άνεση και την φρεσκάδα στον αγωνιστικό χώρο για να διαχειριστεί το 1-0. Η είσοδος κυρίως του Αγκιμπού Καμαρά σε συνδυασμό πως οι “κιτρινόμαυροι” άφησαν πολλούς κενούς χώρους στην άμυνά τους έδωσε στον Ατρόμητο ευκαιρίες για να απειλήσει. Κι αυτό συνέβη μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο και την απόκρουση του Χατζισαφί πάνω στη γραμμή στην κεφαλιά του Αντζιέλσκι.

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση άμεσα μετά την ισοφάριση του Αντζιέλσκι και πήρε σχετικά νωρίς ξανά το προβάδισμα στο σκορ, αυτό σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να κρατήσει, όπως όμως έχει και πράγματα από το παιχνίδι της Πέμπτης που πρέπει να βελτιώσει και να αλλάξει στη συνέχεια. Ας είχε “καθαρίσει” το ματς στο ημίχρονο και μετά ας έκανε συντήρηση στο δεύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα