Το ESPN προσέλαβε τον Άντρε Ιγκουοντάλα, τον free agent Όστιν Ριβερς και την Μπέκι Χάμον

Μερικές ημέρες μετά την επισημοποίηση του τέλος της καριέρας του -το οποίο είχε προαναγγείλει ήδη από την περασμένη σεζόν- ο Άντρε Ιγκουοντάλα βρήκε ήδη την επόμενη του δουλειά, καθώς προσελήφθη από το ESPN στο ρόλο του αναλυτή, μαζί με τον Όστιν Ρίβερς, ο οποίος πάντως δεν έχει ανακοινώσει ότι σταματάει το μπάσκετ. Αυτός, δε, θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει και στο πλευρό του πατέρα του, Ντοκ Ρίβερς, που εργάζεται για το εν λόγω

δίκτυο εδώ και μερικούς μήνες, μετά από από μία διαδρομή 24 ετών στους πάγκους του NBA.

O 39χρονος Ιγουοντάλα μέτρησε 1.231 παιχνίδια κανονικών περιόδων στη θητεία του στο NBA με 11.3 πόντους, 4.9 ριμπάουντ και 4.2 ασίστ, φορώντας για 8 από τις 19 σεζόν που αγωνίστηκε στη Λίγκα τη φανέλα των Γουόριορς. Με τους Γκόλντεν Στέιτ κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (2015, 2017, 2018, 2022) και το MVP Finals στο πρώτο εξ'αυτών.

Από την πλευρά του ο 31χρονος Ρίβερς έχει αγωνιστεί με Πέλικανς, Κλίπερς, Γουίζαρντς, Ρόκετς, Νικς, Νάγκετς και Τίμπεργουλβς από το 2012 έως και το 2023, μετρώντας 8.5 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ σε 707 ματς regular season, ενώ για την ώρα είναι free agent σε αγωνιστικό επίπεδο.

Σε ρόλο studio analyst θα δουλέψει για λογαριασμό του ESPN και η Μπέκι Χάμον, αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις τις για φέτος στο WNBA, οδηγώντας τις Λας Βέγκας Έισις στο δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα