Θα χτυπήσει στο άγχος της Λεβάντε η Μπιλμπάο, αξίζει το 2.25

Επιστροφή στην κανονική δράση μετά την διακοπή για τις Εθνικές. Από εδώ και πέρα θα πάμε τρένο με συνεχόμενη αγωνιστική δράση μέχρι τη διακοπή των Χριστουγέννων. Με εξαίρεση φυσικά την Premier League που παραδοσιακά θα μας συντροφέψει και στις γιορτές.

Στη Λεβάντε υπάρχει έντονος προβληματισμός για την πορεία της ομάδας. Η αγωνιστική κατάσταση δεν άλλαξε

από την απομάκρυνση του Πάκο Λόπεθ και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Χαβιέρ Περέιρα.

Το ρεκόρ του Περέιρα 0-2-3 και υπάρχουν φωνές μήπως η διοίκηση έπρεπε να στηρίξει τον επιτυχημένο από τη συνολική του παρουσία Λόπεθ. Η διοίκηση πήρε την απόφαση να μαζέψει τους ποδοσφαιριστές στο προπονητικό τους κέντρο από την περασμένη Δευτέρα για να τους ετοιμάσει για τελικό με την Μπιλμπάο (22:00 NOVASPORTS 1 , LIVE από το SPORT24 ).

Ο Χαβιέρ Περέιρα δήλωσε πως δεν ήρθε για να φύγει σε 1 ½ μήνα με νέα όμως ήττα κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί. Η Μπιλμπάο παίζει πολύ γρήγορο ποδόσφαιρο και είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί το άγχος της Λεβάντε και να τιμωρήσει τις αδυναμίες της. Η ομάδα του Μαρθελίνο βρίσκεται στην 8η θέση με 18 βαθμούς, είναι όμως από τις ομάδες που έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Η Μπιλμπάο έχει πετύχει μόλις 11 τέρματα με xG για 20,75.

Θα μπορούσε να είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία, σκοράρει όμως λιγότερο από ό,τι αξίζει. Έχει πετύχει 11 τέρματα ενώ έχει δημιουργήσει ευκαιρίες για 20,75 xG. Στα τελευταία τρία παιχνίδια όπως λένε και οι μεγάλοι Έλληνες προπονητές οι παίκτες της Μπιλμπάο έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους. Μετά από δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες με μπαλάρα με την Αλαβές 1-0 (xG 2,49-0,81) και τη Βιγιαρεάλ 2-1 (xG 2,64-0,61) ήρθαν τρία παιχνίδια χωρίς νίκη που μάζεψε μόλις 2 βαθμούς ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει 7.

Στην Εσπανιόλ είχε ευκαιρίες για να διασύρει τον αντίπαλο της, αλλά έμεινε στο 1-1 με xG 1,23-3,69. Πήρε σωστή ισοπαλία 1-1 (xG 1,06-1,01) στο εκτός έδρας ντέρμπι με την πρωτοπόρο Σοσιεδάδ με εκτέλεση φάουλ στο 90ο λεπτό του Μουνιαΐν.

Στο τελευταίο παιχνίδι με την Κάντιθ η εικόνα της ήταν εκτός πλαισίου. Ήταν το πρώτο πραγματικά άσχημο παιχνίδι μετά από καιρό, δεν δημιούργησε, θα μπορούσε όμως και να μην το χάσει. Ηττήθηκε με 0-1 σε παιχνίδι με xG 0,58-0,49.

Συνολικά η Μπιλμπάο θα μπορούσε να ήταν πιο ψηλά και αν επαναλάβει σήμερα μία εμφάνιση, όπως για παράδειγμα αυτή που είχε πιάσει στην έδρα της Εσπανιόλ, στην αντεπίθεση θα δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην εύθραυστη άμυνα της Λεβάντε. Το διπλό ανάμεσα στο 2.20 - 2.25.

Διπλό με combo για την Μπάγερν

Η Μπάγερν με καλή ενδεκάδα και με ελεγχόμενα προβλήματα θα πάει στην έδρα της Άουγκσμπουργκ (21:30 NOVASPORTS 3, LIVE από το SPORT24). Δεν υπολογίζεται ο Ζούλε που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Κομάν, που έχει μυϊκό πρόβλημα και ο Στάνισιτς που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στις επιλογές του Νάγκελσμαν.

Η ενδεκάδα που θα ξεκινήσει αναμένεται να είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Η Άουγκσμπουργκ με 9 βαθμούς σε 11 παιχνίδια τρέχει το χειρότερο ρεκόρ της την τελευταία εξαετία.

Έχει αμφίβολο τον πρώτο σκόρερ/φορ Νιντερλέχνερ (9/3). Αμφίβολοι επίσης ο μπακ Ιάγο (7/0) και ο εφεδρικός εξτρέμ Μπαζί (5 αλλ./0). Τέλος η σεζόν για τον έμπειρο χαφ Στρομπλ (5/0), καθώς υπέστη ρήξη χιαστού. Σταθερά εκτός ο βασικός στόπερ Ουντουοκάι (3/0).

Είναι μεγάλη η διαφορά των δύο ομάδων, είναι στο χέρι της Μπάγερν να κερδίσει επιβεβαιώνοντας και το over 2,5 στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν: 2 & over 25 (απόδοση 1.50), 21:30 Λεβάντε - Μπιλμπάο: 2 (απόδοση 2.20 - 2.25), 22:00 S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET

Keywords
Τυχαία Θέματα