Σπόραρ: "Τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στην Μαρσέιγ"

23:35 1/8/2023 - Πηγή: Sport 24

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το στόχο του, πήρε την πρόκριση επί της Ντνίπρο, με τον Σπόραρ να πετυχαίνει δύο γκολ και να φτάνει τα τρία σε δύο ματς με τους Ουκρανούς. Ο Σλοβένος φορ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ λέγοντας πως το τριφύλλι αν βελτιωθεί μπορεί να βάλει δύσκολα στους Γάλλους.

"Το πιο σημαντικό

είναι πως περασάμε και είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς της Τετάρτης με τη Μαρσέιγ. Ήταν ένα περίεργο ματς, κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές στο γήπεδο μας κάτι που δεν έπρεπε να επιτρέψουμε αλλά ισοφαρίσαμε και πήραμε την πρόκριση".

Για τα τρία γκολ που έχει πετύχει στο ξεκίνημα της σεζόν:

"Είναι μόνο το ξεκίνημα της σεζόν. Ας μην μιλάμε για τα γκολ μου αλλά για την εικόνα της ομάδας. Παρότι δεν παίξαμε καλά πήραμε την πρόκριση. Είναι σωστό αυτό που λέτε είναι σημαντικό να σκοράρει ένας ποδοσφαιριστής. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται".

Για το αν ο Τζούριτσιτς τον κάνει να νιώθει καλύτερα;

"Όχι νιώθω καλά με οποιονδήποτε. Όποιος είναι στην ομάδα είναι έτοιμος να δώσει τα πάντα κάθε λεπτό για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε ένα γκρουπ 26-27 παικτών που είναι ικανοί να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή την ομάδα".

Για το ματς με την Μαρσέιγ:

"Είμαστε χαρούμενοι. Θα παίξουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα. Αν βελτιωθούμε, αν δείξουμε καλύτερη εικόνα είμαι σίγουρος πως σε μια γεμάτη Λεωφόρο".

Keywords
Τυχαία Θέματα