Ροντρίγκες: "Αν δεν πάρει τον τίτλο ο Σισέ στο Κόπα Άφρικα, θα θυμώσω"

15:57 1/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Ο Γκάρι Ροντρίγκες μίλησε στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό (01/02, 17:15, NOVA Sports 2 και Live SPORT24) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη Super League Interwetten,

με τον διεθνή μεσοεπιθετικό από το Πράσινο Ακρωτήρι να δηλώνει έτοιμος, μετά την ολοκλήρωση των υπορεώσεών του για το Κόπα Άφρικα.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στους συμπαίκτες του που συνεχίζουν στη διοργανώση, λέγοντας ότι θα θυμώσει αν δεν το πάρει ο Σισέ ο οποίος τον απέκλεισε, έχοντας αρκετή διάθεση για χιούμορ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες στη NOVA: Για την κατάστασή του μετά το Κόπα Άφρικα: "Είμαι καλά, είμαι χαρούμενος που επέστρεψα υγιής. Νιώθω καλά, ήταν ένα καλό τουρνουά, το απόλαυσα. Έπαιξα με τους συμπαίκτες μου στην εθνική και το ευχαριστήθηκα".

Για το αν θα τον βοηθήσει στην παρουσία του στον Ολυμπιακό: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος, με το πως τα πήγα στην εθνική. Τώρα προετοιμάζομαι για να τα πάω καλά και με τον Ολυμπιακό, νομίζω ότι έχω δείξει κάποια καλά πράγματα. Προετοιμάζομαι για να επιστρέψω στο καλό μου επίπεδο. Θέλω να βρω τις δυνάμεις μου, να προσαρμοστώ ξανά. Επειδή νιώθω καλά, ελπίζω ότι θα καταφέρω να προσφέρω".

Για το αν πιστεύει ότι κάποιους από τους εναπομείναντες θα συνεχίσει στο Κόπα Άφρικα: "Πιστεύω ένας από τους δύο θα φτάσει στον τελικό. δεν ξέρω ποιός αλλά και οι δύο παίζουν σε μεγάλες ομάδες. Ο Σισέ με κέρδισε, εύχομαι και στους δύο να πάνε καλά. Είναι μια πολύ καλή διοργάνωση".

Για το αν έχει μήνυμα για τον Σισέ: "Τώρα που μας κέρδισε πρέπει να πάρει τον τίτλο, αλλιώς θα θυμώσω".

Για το αν είναι έτοιμος να παίξει με τον Παναιτωλικό: "Νιώθω πολύ καλά, έπαιξα καλά στο τελευταίο παιχνίδι, έβαλα γκολ, μοίρασα ασίστ, ελπίζω να συνεχίσω έτσι".

Keywords
Τυχαία Θέματα