Ρεάλ - Παρί: Ηρέμησε το κλίμα στο γεύμα Πέρεθ και Αλ Κελαϊφί

19:35 9/3/2022 - Πηγή: Sport 24

Το εθιμοτυπικό γεύμα σε εστιατόριο της Μαδρίτης μεταξύ των προέδρων της Ρεάλ και της Παρί πριν από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη φάση των 16 του Champions League δεν είχε απρόοπτα όπως το αντίστοιχο στο Παρίσι πριν από τρεις εβδομάδες.

Οι Φλορεντίνο Πέρεθ και Νασέρ αλ Κελαϊφί έχουν ψυχρές σχέσεις εδώ και καιρό για διάφορα ζητήματα, κάτι που δεν έκρυψαν στο περιθώριο του πρώτου αγώνα, με τον επικεφαλής της Παρί να κάνει και σχετικές δηλώσεις.

Στην

προκειμένη περίπτωση τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά. Ο Πέρεθ έφτασε στο εστιατόριο Zalacaín στις 13:40 ως σωστός οικοδεσπότης, σε αντίθεση με την επιδεικτική καθυστέρησή το στο γεύμα της γαλλικής πρωτεύουσας. Ο ομόλογός του προσήλθε στις 14:02 και φανερά ευδιάθετος. Παρόν στο γεύμα και ο Γάλλος πρέσβης στη Μαδρίτη.

Οι δυο τους είχαν μια χειραψία σε καλό κλίμα τόσο στην είσοδό τους όσο και κατά την αποχώρηση, αφού έφυγαν ταυτόχρονα. Η διάρκεια του γεύματος δε ήταν αυξημένη σχεδόν κατά μία ώρα, σε σχέση με εκείνο στο Παρίσι.

Όσο για τα αναμνηστικά δώρα, από πλευράς Ρεάλ ήταν μια λευκή εμφάνιση της ομάδας με την ημερομηνία του αγώνα, από πλευράς Παρί ένα ομοίωμα του Πύργου του Άιφελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα