Ράσφορντ για τις κατηγορίες χειρονομίας: "Εδώ και μία εβδομάδα με απειλούν, είμαι άνθρωπος"

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν τα κατάφερε να συνεχίσει στο Champions League, με το γκολ του Λόντι το βράδυ της Τρίτης (15/3) να εκτοξεύει την Ατλέτικο στους 8 της διοργάνωσης.

Οι αντιδράσεις από τους οπαδούς των κόκκινων διαβόλων ήταν έντονες, με κάποιους εξ αυτών να γιουχάρουν τους παίκτες, περιμένοντάς τους έξω από το γήπεδο, τη στιγμή που αποχωρούσαν από το Ολντ Τράφορντ.

Σε ένα video

μάλιστα, που κυκλοφόρησε στα social media απεικονίζεται ο Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος μετά τα σχόλια κάποιων οπαδών φάνηκε να τους πλησιάζει και αφού συνομίλησε με έναν άνδρα της ασφάλειας να κάνει χειρονομίες με το χέρι του και στη συνέχεια να φεύγει.

Ο 24χρονος Άγγλος, μετά τον χαμό που προκάλεσε το επίμαχο video, απάντησε με ανάρτησή του στο Twitter, υποστηρίζοντας πως τον προκαλούσαν να αντιδράσει, ενώ αποκάλυψε επίσης, πως δέχεται τις τελευταίες μέρες απειλές.

"Ένα video μπορεί να ζωγραφίσει χίλιες λέξεις και σε αυτή την περίπτωση να οδηγήσει σε ανακριβείς πληροφορίες που κοινοποιούνται στα social media. Παιδιά εδώ και εβδομάδες με ενοχλούν, με απειλούν, με κατακρίνουν και χθες το βράδυ τα συναισθήματά μου με κυρίευσαν. Είμαι άνθρωπος.

Το να διαβάζεις και να ακούς αυτά τα πράγματα για τον εαυτό σου κάθε μέρα σε κουράζει. Κανείς δεν είναι πιο αυστηρός για την απόδοσή μου από εμένα. Αλλά αυτό που βλέπετε σε αυτό το video είναι εκτός πλαισίου.

Με ενοχλούσαν από τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου έξω, με προσέβαλαν και όχι μόνο με στόχο το ποδόσφαιρο. Ο κόσμος έψαχνε μια αντίδραση από εμένα. Τα τηλέφωνα ήταν έτοιμα. Φυσικά, έπρεπε να είχα περάσει κατευθείαν και να το αγνοούσα, αυτό πρέπει να κάνουμε σωστά;", έγραψε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ράσφορντ, Εδώ,rasfornt, edo