Ράνγκνικ για Ρονάλντο: "Αν είναι να βάζει τρία γκολ, να τον στέλνουμε στην Πορτογαλία κάθε εβδομάδα"

Το πρόσωπο των ημερών ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς η απουσία του από τη βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Μάντσεστερ Σίτι και το ταξίδι του στην Πορτογαλία προκάλεσαν πολλές συζητήσεις, με τις φήμες για την περίεργη σχέση με τον Ραλφ Ράνγκνικ να φουντώνουν.

Ωστόσο, ο 37χρονος σταρ επέστρεψε εκ νέου στο προσκήνιο, αλλά αυτή τη φορά για αγωνιστικούς λόγους. Ο Γερμανός τεχνικός είδε τον Πορτογάλο σταρ

να σημειώνει το βράδυ του Σαββάτου (12/3) ένα ιστορικό χατ-τρικ και να οδηγεί τους κόκκινους διαβόλους στη νίκη επί της Τότεναμ (3-2).

Μάλιστα, ο Ράνγκνικ είχε διάθεση για πλάκα και αστειευόμενος τόνισε πως αν η Πορτογαλία κάνει καλό στον Ρονάλντο τότε έχει το ελεύθερο να πηγαίνει κάθε εβδομάδα.

"Σίγουρα έκανε τη διαφορά με τα τρία γκολ του. Αλλά όχι μόνο με τα τρία του γκολ, αυτή ήταν η καλύτερη απόδοσή του από τότε που έφτασε εδώ. Απλά αστειευόμασταν μήπως έχει νόημα να τον στέλνουμε στην Πορτογαλία κάθε εβδομάδα. Παρεμπιπτόντως, τα πήγε εξαιρετικά και την Πέμπτη (10/3) στην προπόνηση.

Γι’ αυτό αποφάσισα μετά από εκείνη την προπόνηση να τον ξεκινήσω παρόλο που είχε μείνει εκτός για μια εβδομάδα. Έδειξε ότι έχει ακόμα την ποιότητα για να παίξει σε μια ομάδα όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αν θέλουμε να έχουμε επιτυχία στο τέλος της σεζόν, πρέπει να το κάνουμε μαζί.

Έδειξε ότι είναι σωματικά ικανός να το κάνει αυτό, αλλά πρέπει επίσης να παραδεχτούμε ότι δεν ήταν πάντα έτσι τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες".

Keywords
Τυχαία Θέματα