Προγνωστικά στοιχήματος: Το Πόρτλαντ βάζει φρένο στο Όστιν

Το Όστιν αποτελεί μια φιλόδοξη ομάδα, το έδειξε και πέρσι, ποντάρει πολλά στην έδρα του και στην καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος. Δεν έχει όμως ακόμα το ειδικό βάρος της φανέλας, ούτε αποτελεί από τα πια δυνατά ρόστερ στο MLS. Όπως και να έχει όμως έχει ξεκινήσει άκρως εντυπωσιακά ως τώρα. Το Όστιν όχι μόνο έκανε το 2Χ2, αλλά μετράει 10-1 γκολ, καθώς μετά το 5-0 επί του Σινσινάτι, σκόρπισε 5-1 την Ίντερ Μαϊάμι. Κοινός παρονομαστής ότι τα δύο

ματς ήταν εντός έδρας. Τώρα όμως δοκιμάζεται στον δρόμο, εκεί που πέρσι τα πήγαινε άθλια και πετύχαινε τη μια ήττα πίσω από την άλλη. Δεκτόν, οι δύο νίκες είναι εντυπωσιακές, αλλά από την άλλη δεν είναι και έκπληξη να κερδίσει κάποιος Μαϊάμι και Σινσινάτι με τα όσα έγιναν pre season, είναι δύο αδύναμες ομάδες εκ πρώτης όψεως, που θα ζοριστούν αρκετά φέτος.

Το Όστιν δίνει το πρώτο δυνατό τεστ απόψε και μάλιστα εκτός έδρας, δοκιμάζεται στο Όρεγκον απέναντι στο Πόρτλαντ (05:00 LIVE από το SPORT24 ). Το Πόρτλαντ είναι από τις φιλόδοξες ομάδες, είναι από αυτές που είναι μαθημένες στα δύσκολα, έχουν χαρακτήρα, πέρσι έκαναν σπουδαία δουλειά. Χωρίς νίκη ως τώρα οι Τίμπερς αλλά είχαν δύσκολη πρεμιέρα που αναδείχθηκαν 2-2 με το Νιου Ινγκλαντ, ενώ στη συνέχεια πήραν το Χ στο Λος Άντζελες κόντρα στην ομάδα του Κάρλος Βέλα με 1-1. Έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις η οικοδέσποινα, το Providence Park δεν είναι εύκολη έδρα, ενώ κόντρα στο Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια έδειξε μέρος των δυνατοτήτων της και κυρίως πως δεν… μασάει. Ήταν μάλιστα αυτή που προηγήθηκε στο 18’, ενώ ισοφαρίστηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Είναι ικανοί να βάλουν φρένο οι Τίμπερς στο Όστιν και το 1.90 που κυκλοφορεί κατά μέσο όρο ο άσος κρίνεται δίκαιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Πόρτλαντ - Οστιν: 1 (απόδοση 1.90), 05:00
Keywords
Τυχαία Θέματα