Προγνωστικά στοιχήματος: Συνεχίζεται το σερί με τα γκολ στο 2.00 στη Φλοριανόπολις

Φουλ δράση στο Brasileirao απόψε και σε μια από τις αναμετρήσεις που προκύπτει ποντάρισμα είναι αυτή στη Φλοριανόπολις μεταξύ της Αβαΐ και της Σάντος (01:00 LIVE από το SPORT24 ) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής.

Στη 16η θέση η Αβαΐ και εκτός κόκκινης ζώνης, καθώς υπερτερεί έναντι της Σεαρά στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Η Σάντος από την άλλη βρίσκεται στην όγδοη θέση, εντός ζώνης

Copa Sudamericana εν ολίγοις και απέχει πέντε βαθμούς από τους προκριματικούς του Copa Libertadores της επόμενης σεζόν.

Την προηγούμενη αγωνιστική η Σάντος κέρδισε μετά κόπων και βασάνων την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε σ’ ένα ματς ροντέο, που έκανε φάσεις, αλλά πιέστηκε κιόλας. Η νίκη ήρθε με το οριακό 1-0, καθώς ήταν η πιο αποτελεσματική ομάδα του αγώνα. Ακολούθησε το επεισοδιακό clasico με την Κορίνθιανς στο Κύπελλο, που κέρδισε εντός 1-0, αλλά στο πρώτο ματς είχε χάσει 4-0 και έμεινε εκτός συνέχειας. Παραμένει με υπηρεσιακό τεχνικό τον Μαρσέλο Φερνάντες μετά από τη φυγή του Μπούστος. Πολλά τα ονόματα που παίζουν για τον πάγκο της, το τελευταίο που προκρίνεται είναι ο Γκούτο Φερέιρα, ο οποίος έχει εμπειρία πιο πολύ από ομάδες β’ ταχύτητας και κυρίως στη Serie B. Πάει με δύο απουσίες στα μπακ απόψε.

Τσάρλυ προγνωστικά: Ένας καλά πληρωμένος άσος και η επιστροφή της Φλαμένγκο

Η Αβαΐ από την άλλη δεν κερδίζει εδώ και τέσσερα ματς με τρεις ήττες και μια ισοπαλία στο διάστημα αυτό. Δέχτηκε γερό χαστούκι την προηγούμενη εβδομάδα από την Μπραγκαντίνο που έχασε εκτός 4-0. Θα μπορούσε κάλλιστα να δεχτεί και άλλα τέρματα, αλλά την έσωσε και σε κάποιες περιπτώσεις ο γκολκίπερ της. Ένα ματς που ήταν 0-0 έως το 70’, αλλά ακολούθησε η κατάρρευση από εκεί και πέρα. Συνεχίζει να προβληματίζει ανασταλτικά. Έχει δεχτεί 12 γκολ στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Πάγια εκτός οι καλοί επιθετικοί Μουρικί και Μοράτο. Με τον Βλάντιμιρ θα πάει κάτω από τα δοκάρια όπως και στο προηγούμενο, καθώς ο βασικός Ντόουγκλας Φρίντριχ πωλήθηκε.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ντεφορμέ ολοφάνερα η Αβαΐ, ωστόσο εντός έδρας έχει τον τρόπο της και προσπαθεί να είναι πιο μαχητική. Η Σάντος θα επιδιώξει να επουλώσει τις πληγές της μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Προσπαθεί να ανέβει, αλλά δεν είναι και από τις αξιόπιστες ομάδες στον δρόμο, στα δύο τελευταία κόντρα στη σημερινή αντίπαλό της πάντως δεν έχει χάσει, τελευταία φορά που έχασε ήταν τον Νοέμβριο του 2010, έκτοτε ακολούθησαν 5 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η Σάντος έχει σκοπό να παίξει πιο ανοιχτά απόψε, μετράει 3/4 Goal/Goal στη Serie A πρόσφατα, ενώ η Αβαΐ μετράει επτά σερί Goal/Goal στην έδρα της. Στο 2.00 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αβαΐ - Σάντος: Goal/Goal (απόδοση 2.00), 01:00
Keywords
Τυχαία Θέματα