Προγνωστικά στοιχήματος: Στοίχημα με πέντε σκόρερ

Με ζεστό τον Πέδρο

Πάμε στο 2ο όμιλο του Europa League, τον όμιλο της ΑΕΚ δηλαδή και το πάμε στο Μπράιτον – Μαρσέιγ. Με νίκη η Μπράιτον περνάει πρώτη, σε οποιαδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα παίξει στα playoffs. Και αυτό είναι ένα δεδομένο που την αναγκάζει να βγει μπροστά και να πάρει μια μεγάλη νίκη που θα την φέρει στην επόμενη φάση. Πληθωρική χρονιά από τον Βραζιλιάνο Πέδρο της Μπράιτον που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με ψυχολογία. Έχει

σημειώσει πέντε γκολ στην Premier League και άλλα τόσα στο Europa League (τα 4 εκ των οποίων με πέναλτι, τα οποία η ομάδα του κερδίζει κατά κόρον στην Ευρώπη). Σκόραρε και στο ματς της Γαλλίας με τη Μαρσέιγ, επιλογή για anytime στο 2,50.

Συνεχίζουμε με τον 8ο όμιλο από Europa League. Στο Ρεπούμπλικαν Στέντιουμ του Μπακού στο μακρινό Αζερμπαϊτζάν, η Καραμπάγκ φιλοξενεί τη Χάκεν. Η μεν πρώτη έχει ως στόχο τη δεύτερη θέση του γκρουπ, η δε Χάκεν είναι ουραγός, η χειρότερη ομάδα του ομίλου και με πολύ κακή εικόνα σε όλη τη διοργάνωση. Το ότι μετράει πέντε ήττες σε πέντε ματς τα λέει όλα. Η Καραμπάγκ δεν βρίσκει γκολ από πολλούς. Υπάρχει, όμως, ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Ζουνίνιο είναι παίκτης κλειδί, φορμαρισμένος, σκόραρε στο τελευταίο της ευρωπαϊκό ματς. Επιλογή για 1ος σκόρερ στο 5.50.

Στον ίδιο όμιλο (8ο) και στο άλλο ματς του ομίλου, η Λεβερκούζεν φιλοξενεί τη Μόλντε. Δεδομένα πρώτοι οι Γερμανοί, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στον όμιλο. Όλα τα ματς τα είδαν σοβαρά, ακόμη και με αλλαγές στην ενδεκάδα τους. Επιλογή που αξίζει να πάρει ποντάρισμα από τη Λεβερκούζεν είναι ο Σικ. Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε πολύ από τραυματισμούς, αλλά τώρα έχει επιστρέψει και χρειάζεται αγώνες για να βρει ρυθμό και γκολ για να φτιάξει την ψυχολογία του. Ο Τσέχος σκόραρε τόσο στη Σουηδία με τη Χάκεν, όσο και στο Κύπελλο με την Πάντερμπορν. Επιλογή για πρώτος σκόρερ, κάτι που πληρώνει 4.00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στον 4ο όμιλο του Conference League στεκόμαστε στο Κλαμπ Μπριζ – Μπόντο Γκλιμτ. Αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, παίζεται η πρωτιά, με την Κλαμπ Μπριζ να είναι το μεγάλο φαβορί για να τα καταφέρει. Σε αυτόν τον όμιλο είναι η πιο ποιοτική ομάδα, 4-1-0 απολογισμός έως τώρα, την Μπόντο την είχε νικήσει και στη Νορβηγία. Μεγάλο όπλο των Βέλγων ο διεθνής Δανός εξτρέμ Σκοβ Όλσεν. Σούπερ φορμαρισμένος φέτος, πήρε ανάσες στο τελευταίο πρωταθλήματος, ενώ με τα 16 γκολ που έχει σημειώσει σε όλες τις διοργανώσεις είναι ο πρώτος σκόρερ των Βέλγων. Στο 2.10 να σκοράρει anytime.

Συνεχίζουμε με τον 8ο όμιλο του Conference League. Στο Σουκρού Σαράτσογλου η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τη Σπάρτακ Τρνάβα. Μπήκαν σε μπελάδες οι Τούρκοι μετά τα τελευταία αποτελέσματα και τη συντριβή τους στη Δανία από τη Νόρντζελαντ, ματς στο οποίο έπαιξαν με σύνθεση ανάγκης. Η Φενερμπαχτσέ χρειάζεται νίκη για να προκριθεί σίγουρα και υπάρχει δεδομένη διαφορά ποιότητας. Σε όλα τα ματς των ομίλων έπαιξε βασικός φορ ο Μπατσουαγί, που μπορεί να βρει ξανά δίχτυα, όπως στα δύο με τη Νόρντζελαντ και στο εντός με τη Λουντογκόρετς. Επιλογή για anytime στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

EUROPA LEAGUE

Μπράιτον – Μαρσέιγ: Να σκοράρει ο Πέδρο (απόδοση 2.50), 22:00 Λεβερκούζεν - Μόλντε: Να ανοίξει το σκορ ο Σικ (απόδοση 4.00), 19:45 Κάραμπαγκ - Χάκεν: Να ανοίξει το σκορ ο Ζουνίνιο (απόδοση 5.50), 19:45

CONFERENCE LEAGUE

Κλαμπ Μπριζ – Μπόντο Γκλιμτ : Να σκοράρει ο Σκοβ Όλσεν (απόδοση 2.10), 22:00 Φενέρμπαχτσε – Σπάρτακ Τρνάβα: Να σκοράρει ο Μπατσουαγί (απόδοση 2.00), 19:45
Keywords
Τυχαία Θέματα