Προγνωστικά στοιχήματος: Προβληματίζει η Κρους Ασούλ, ικανή για το 3.70 η Νεκάξα

18:00 7/5/2022 - Πηγή: Sport 24

Στο αχανές Αστέκα η Κρους Ασούλ για το ρεπεσάζ στο Μεξικό φιλοξενεί τη Νεκάξα, έστω και στα σημεία κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της έδρας. Τερμάτισε όγδοη με 25 βαθμούς σε 17 ματς και η Νεκάξα ένατη με 23. Η αναμέτρηση είναι μονή και διεξάγεται στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε πιο ψηλά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Ο νικητής προκρίνεται στα προημιτελικά.

Στο τελευταίο χρονικά ματς κόλλησε στο 0-0 με την Κλαμπ Αμέρικα. Πάλι καλά

να λέει έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι θα μπορούσε να χάσει κιόλας. Η Νεκάξα μετά από τρία σερί ματς έχασε. Υπέστη την εντός έδρας ήττα από την Τσίβας με το οριακό 1-0 και το μοναδικό γκολ του αγώνα να σημειώνεται στο 89’.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κρους Ασούλ δεν πείθει εδώ και καιρό, δημιουργεί φάσεις με το σταγονόμετρο, μετράει μια νίκη στα τελευταία επτά ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έξι under 2,5 στη σειρά. Η πίεση είναι μεγάλη, ενώ δεν παίζει ο βασικότατος στόπερ Αγκιλάρ και ο γκολκίπερ Κορόνα εκτός απροόπτου. Η Νεκάξα είναι ανταγωνιστική ομάδα, το μομέντουμ είναι υπέρ της, ενώ στην κανονική διάρκεια του Κλαουσούρα στην ίδια έδρα επικράτησε 2-1 με ανατροπή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κρους Ασούλ - Νεκάξα: 2 (απόδοση 3.70), 01:45
Keywords
Τυχαία Θέματα