Προγνωστικά στοιχήματος: Μυρίζει θέαμα στη Μαδρίτη

Εννοείται γεμάτο το πρόγραμμα στην Bundesliga της Γερμανίας. Το Άουγκσμπουργκ – Λειψία είναι το ματς που μας ενδιαφέρει. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πέναλτι στο 91' και το τελικό 1-1 στο Μπόχουμ κρίνεται συνολικά δίκαιο. Καμία καθαρή εστία εδώ και 23 σερί ματς Bundesliga. Έπειτα από τρεις σερί ήττες η Λειψία έβγαλε αντίδραση και κέρδισε χωρίς δυσκολίες με 2-0 την Ουνιόν. Αήττητη 14 σερί επίσημα ματς (10-4-0) κόντρα στην Αουγκσμπουργκ.

Η Λειψία ασφαλώς υπερέχει ποιοτικά και έχει καταπληκτική παράδοση με την Αουγκσμπουργκ. Οι Βαυαροί πάντως παίζουν χωρίς πίεση, έχουν σε σούπερ φόρμα τον Ντεμίροβιτς και εντός έδρας σκοράρουν με συνέπεια (9/10 φορές στα τελευταία ματς). Καλή επιλογή το Goal/Goal & Over 2,5 στο 1.75.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr

Στην Ισπανία την παράσταση κλέβει το Ρεάλ – Ζιρόνα. Η Ρεάλ έφτασε μία ανάσα από την έβδομη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα, αποτέλεσμα που θα την έφερνε στο +4 από τη Ζιρόνα, όμως ισοφαρίστηκε στο φινάλε σε 1-1 από την Ατλέτικο. Γκέλα και για τη Ζιρόνα, μένοντας στο 0-0 με τη Σοσιεδάδ. Είχε εκείνη τις δύο καλύτερες στιγμές στο τέλος για να πάρει τη νίκη. Τιμωρημένοι ο προπονητής Μίτσελ, ο στόπερ Μπλιντ, έχει θέμα πίσω. Θα τα δώσει όλα η Ζιρόνα εδώ για την υπέρβαση. Το ζευγάρωμα προδιαθέτει για παιχνίδι με αρκετά γκολ. Τίμιο το 1.90 στο Goal/Goal & Over 2,5.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη Serie A μένουμε στο Κάλιαρι – Λάτσιο. Τρίτη διαδοχική ήττα για την Κάλιαρι. Προφανείς οι αμυντικές αδυναμίες και το ντεφορμάρισμα, δεν μπόρεσε να προβάλει την παραμικρή αντίσταση στη Ρόμα (4-0). Στοπ στο αήττητο πέντε αγώνων για τη Λάτσιο με το καθαρό 3-1 από την Αταλάντα. Η Λάτσιο από το ξεκίνημα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και δεν βρήκε λύσεις. Η άμυνα της Κάλιαρι έχει «διαλυθεί» στα τελευταία ματς, δέχεται γκολ στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου. Η Λάτσιο είδε το αήττητο να τερματίζεται αλλά από πολύ φορμαρισμένη αντίπαλο, στο Κάλιαρι έχει τη δυνατότητα να γυρίσει στις νίκες. Το διπλό πληρώνει 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κάλιαρι - Λάτσιο: 2 (απόδοση 2.15), 16:00 Άουγκσμπουργκ - Λειψία: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.75), 16:30 Ρεάλ - Zιρόνα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.90), 19:30
Keywords
Τυχαία Θέματα