Προγνωστικά Στοιχήματος: Επιλογές combo σε Ολίμπικο και Μετροπολιτάνο

14:38 2/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο πήγε στη διακοπή των εθνικών η Λάτσιο, αφού στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τη Ρόμα στο ντέρμπι της Ρώμης και υποχώρησε στην έβδομη θέση της Serie A.

Η Λάτσιο υποδέχεται απόψε τη Σασουόλο, η οποία είναι ειδική στις ζημιές απέναντι στα μεγάλα ονόματα του πρωταθλήματος (19:00 Cosmote Sport 7HD, Live

από το SPORT24). Το γεγονός λοιπόν ότι οι μπουκ προσφέρουν τον άσο μόλις στο 1.60, μάλλον αδικεί τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σε 30 παιχνίδια έχουν μόνο 6 βαθμούς λιγότερους από την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι.

Προγνωστικά Ιταλία: Λάτσιο - Σασουόλο

Η Σασουόλο βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση πριν τη διακοπή, τρέχοντας αήττητο σερί έξι αγώνων (4-2-0). Δυστυχώς για τον Αλέσιο Ντιονίζι, τραυματίστηκε με την εθνική Ιταλίας, ο κορυφαίος του παίκτης, ο Ντομένικο Μπεράρντι (14 γκολ/10 ασίστ).

Αυτή η απουσία μας αποθαρρύνει από το να κυνηγήσουμε την έκπληξη, ωστόσο η Σασουόλο αποκλείεται να αλλάξει αγωνιστικό στιλ, έστω κι αν λείπει ο ηγέτης της. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, το σύνολο του Ντιονίζι έχει σταθερά επιθετική συμπεριφορά.

Απέναντι λοιπόν, σε μία άμυνα που έχει δεχθεί 45 γκολ (η χειρότερη επίδοση της οχτάδας) θα προξενήσει έκπληξη αν η Σασουόλο δεν βρει ευκαιρίες. Άλλωστε, ο βασικός της επιθετικός, Τζάκομο Ρασπαντόρι, έρχεται από δύο γκολ με την εθνική Ιταλίας στο φιλικό κόντρα στην Τουρκία και έχει σημειώσει φέτος οχτώ από τα εννιά του τέρματα στο πρωτάθλημα, σε εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Παραδοσιακά τα παιχνίδια της Λάτσιο με τη Σασουόλο προσφέρουν θέαμα και πολλά γκολ. Από το 2016/17 επιβεβαιώνεται σταθερά το combo Goal/Goal & Over 2,5 στις συναντήσεις τους στο Ολίμπικο, έχοντας εμφανιστεί επτά φορές στις τελευταίες οχτώ.

Από τέσσερα σερί Goal/Goal & Over 2,5 έρχεται η Σασουόλο και επτά στα δέκα πιο πρόσφατα στη Serie A. Επίσης, έχει τα περισσότερα αμφίσκορα (24) στην κατηγορία και τα περισσότερα Over 2,5 (23), όσα και η Λάτσιο. Στο 1.75 το συγκεκριμένο συνδυαστικό.

Προγνωστικά Ισπανία: Ατλέτικο - Αλαβές

Στη La Liga, η Ατλέτικο υποδέχεται την Αλαβές και όπως μαρτυρούν τα 1.45 του άσου έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Οι "ροχιμπλάνκος" είχαν χτυπήσει φόρμα πριν τη διακοπή με πέντε σερί νίκες και αήττητο επτά αγώνων (6-1-0). Αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο +4 από την πέμπτη Μπέτις και όπως φαίνεται δεν θα έχουν πρόβλημα να εξασφαλίσουν την τετράδα.

Φυσικά, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει να καθαρίσει το ματς με την Αλαβές όσο πιο αναίμακτα γίνεται, διότι ακολουθεί σε τρεις ημέρες η πρόκληση της Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Η Αλαβές με μία νίκη στις τελευταίες 17 αγωνιστικές και ρεκόρ 1-3-10 εκτός έδρας δύσκολα θα ανατρέψει τα προγνωστικά μέσα στη Μαδρίτη. Εξάλλου, έχει τη χειρότερη επίθεση (23 γκολ) της κατηγορίας και ευρισκόμενη στο -5 από την παραμονή, είναι εκ των πραγμάτων η επικρατέστερη υποψήφια για υποβιβασμό μετά την ουραγό Λεβάντε.

Ο πιθανός άσος, ανεβαίνει στο 1.95 σε συνδυασμό με το Under 3,5, το οποίο επιβεβαιώθηκε 18 φορές στα τελευταία 19 παιχνίδια τους για το ισπανικό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη τετραετία, η Ατλέτικο κέρδισε εντός έδρας την Αλαβές με 2-1, 3-0 και δις με 1-0.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Λάτσιο – Σασουόλο: Goal/Goal & Over 2,5 (1.75), 19:00 Ατλέτικο – Αλαβές: 1 & Under 3,5 (απόδοση 1.95), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα