Προγνωστικά ΝΒΑ: Με τον αέρα του φαβορί οι Χιτ στο Ντάλας για το 1.75

Οι Χιτ έχουν ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν με ρεκόρ 5-1. Η μοναδική τους ήττα ήρθε κόντρα στους Πέισερς, στην παράταση, σε ένα ματς που έλειψε ο Λάουρι. Στο τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στους Γκρίζλις, παρά την απουσία του Αντεμπάγιο, έκαναν επίδειξη δύναμης κερδίζοντας 129-103 με 21/37 τρίποντα (56,8% ευστοχία)!

Οι Μάβερικς από την άλλη έχουν ρεκόρ 4-2 και προέρχονται από τη νίκη επί των επιεικώς μέτριων Κινγκς (105-99), χωρίς πάντως να θέλξουν με την απόδοσή τους. Είναι ενδεικτικό ότι από τις τέσσερις νίκες του Ντάλας, μόνο αυτή επί των Ράπτορς, έχει

έρθει απέναντι σε ομάδα με θετικό ρεκόρ. Στα δύο παιχνίδια που έπαιξε με αντιπάλους υψηλών φιλοδοξιών, όπως οι Χοκς και οι Νάγκετς, το Ντάλας εκτέθηκε χάνοντας με 26 και 31 πόντους αντίστοιχα!

Προβληματίζει το μπάσκετ του Κιντ

Γενικά, η παρουσία του Ντάλας με τον Τζέισον Κιντ φέτος στον πάγκο είναι μέχρι στιγμής ανησυχητική. Πρόπερσι το Ντάλας είχε το κορυφαίο offensive rating (116,9) στο ΝΒΑ, πέρυσι ήταν όγδοο και φέτος είναι μόλις 27ο με 101,1 πόντους.

Είναι φανερό ότι η επίθεση των Μάβερικς δεν έχει ακόμη ρολάρει, όπως επίσης κάνει μπαμ ότι και ο Λούκα Ντόντσιτς δεν διανύει την καλύτερή του φόρμα, σουτάροντας με μόλις 23,8% από το τρίποντο.

Όταν αντιμετωπίζεις το Ντάλας είναι κοινό μυστικό πως αν φρενάρεις τον Ντόντσιτς, τότε έχεις εξαιρετικές πιθανότητες να κερδίσεις και το Μαϊάμι διαθέτει όχι έναν αλλά τουλάχιστον τρεις παίκτες (Μπάτλερ, Τάκερ, Λάουρι), που μπορούν να κάνουν ζόρικο το έργο του Σλοβένου σούπερ σταρ. Την ίδια, ο αξιόπιστος σουτέρ Κλέμπερ είναι νοκ άουτ για τους Μάβερικς και ο Πορζίνγκις, που έχασε τα τελευταία τρία παιχνίδια, θεωρείται εκ νέου αμφίβολος.

Σε κάθε περίπτωση, το Μαϊάμι είναι φαβορί στο Τέξας (01:30 Live από το SPORT24) ακόμη κι αν δεν προλάβει ο αμφίβολος Αντεμπάγιο. Αν μάλιστα επιβεβαιωθεί ότι θα παίξει αποκλείεται το διπλό να παραμείνει στις τιμές που βρίσκεται τώρα, δηλαδή στο 1.75.

Παλεύουν με τις απουσίες οι Μπακς

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το παιχνίδι του Μιλγουόκι στο Ντιτρόιτ (01:00 COSMOTE SPORT 4 HD, Live από το SPORT24). Οι Μπακς προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες, κάτι φυσικά που δεν είναι συνηθισμένο για τους πρωταθλητές. Υπάρχει βέβαια η δικαιολογία των πολλών απουσιών.

Τα "ελάφια" έχασαν στον τελευταίο τους αγώνα εύκολα με 107-95 από τη Γιούτα έχοντας εκτός τους Μίντλετον, Λόπεζ, Χολιντέι και ΝτιΒιντσέντσο. Και οι τέσσερις προαναφερθέντες δεν θα δώσουν το "παρών" ούτε κόντρα στο Ντιτρόιτ.

Μάλιστα, οι Μπακς ενημέρωσαν πως οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Αλεν και Χουντ είναι αμφίβολοι για το ματς στη Motor City, με την ένδειξη ωστόσο probable, συνεπώς το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστούν.

Όπως και να έχει, το Μιλγουόκι μετά από τρεις διαδοχικές ήττες ψάχνει μία απάντηση και το αδύναμο Ντιτρόιτ (1-5) μοιάζει ο καταλληλότερος αντίπαλος. Οι Πίστονς ενδιαφέρονται φέτος μόνο για την ανάπτυξη του νεανικού τους ρόστερ και παικτών όπως ο δευτεροετής Μπέι και ο ρούκι Κάνινγκχαμ (Νο1 στο draft). Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το Μιλγούοκι μετράει 14 διαδοχικές νίκες απέναντι στο Ντιτρόιτ, η πλειονότητα εξ αυτών με διψήφιες διαφορές.

Αν λοιπόν ο Γιάννης αγωνιστεί κανονικά, το 1.75 στο διπλό με χάντικαπ -2,5 μπορεί να αποτελέσει επιλογή στη λογική ότι οι Μπακς, έστω και shorthanded αναμένεται να αντιδράσουν μετά τις τρεις σερί ήττες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντιτρόιτ - Μιλγουόκι: 2 με -2,5 αν παίξει ο Γιάννης (απόδοση 1.75), 01:00 Ντάλας - Μαϊάμι: 2 (απόδοση 1.75), 01:30
Keywords
Τυχαία Θέματα