Προγνωστικά Ιταλία: Το 2.25 του Βλάχοβιτς και το combo της Σασουόλο

Η Γιουβέντους παραμένει στην τέταρτη θέση της Serie A, ωστόσο εξακολουθεί να νιώθει καυτή την ανάσα της Αταλάντα κι αν δεν βελτιώσει την εικόνα της, κινδυνεύει να χάσει τον βασικό της στόχο στο πρωτάθλημα.

Εμπολι - Γιουβέντους: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες, όλες με 1-1. Την Τρίτη, έμεινε όρθια στο Μαδριγάλ με τη Βιγιαρεάλ για το Champions League. Προηγήθηκε με

γκολ από τα αποδυτήρια, πριν συμπληρωθεί καν το πρώτο λεπτό, όμως στη συνέχεια έπαιξε συντηρητικά και μοιραία ισοφαρίστηκε στο 66'.

Παρόμοια εικόνα και στο τελευταίο της ματς για το πρωτάθλημα. Άνοιξε νωρίς το σκορ (13') στο ντέρμπι με την Τορίνο, έκτοτε όμως οπισθοχώρησε και λογικά ισοφαρίστηκε στο 62'. Μάλιστα στο τέλος κινδύνευσε και με ήττα. Είχε προηγηθεί το 1-1 με την Αταλάντα, σε ματς που έκανε πάλι γερό μπάσιμο για ένα 20λεπτο, αλλά σταδιακά ξεφούσκωσε και τελικά χρειάστηκε μία κεφαλιά από κόρνερ στο 92' για να σώσει το βαθμό.

Γενικά, η Γιουβέντους συνεχίζει να έχει θέματα στην απόδοσή της. Της λείπει η διάρκεια και η σταθερότητα με συνέπεια να παρουσιάζει τεράστιες μεταπτώσεις μέσα σε ένα 90λεπτο. Φυσικά, δεν βοηθάει και το ιατρικό δελτίο, αφού ο Αλέγκρι συνεχίζει να στερείται σημαντικούς παίκτες, όπως ο Ντιμπάλα, ο Κιέζα, ο Μπερναντέσκι και ο Κιελίνι. Μάλιστα, στη λίστα των απόντων, μετά το ευρωπαϊκό ματς της Τρίτης, προστέθηκαν τόσο ο ΜακΚένι, όσο και ο Αλεξ Σάντρο, ακόμη δηλαδή δύο βασικά στελέχη.

Υπό αυτές τις συνθήκες δημιουργούνται σκέψης κόντρας στο αποψινό παιχνίδι (19:05 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), ωστόσο η Έμπολι διανύει περίοδο παρατεταμένης κάμψης, αγνοώντας τη νίκη εδώ και εννιά αγωνιστικές (0-4-5). Ούτως ή άλλως, η άμυνά της δεν πείθει ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα με τον Βλάχοβιτς.

Ο Σέρβος φορ είναι αυτή τη στιγμή ό,τι πιο φωτεινό διαθέτει η Γιούβε. Σκόραρε στο ντεμπούτο του με τη φανέλα των μπιανκονέρι κόντρα στη Βερόνα, στις 6 Φεβρουαρίου. Σκόραρε και την Τρίτη, στην πρώτη του εμφάνιση στο Champions League. Υπενθυμίζεται, ότι τον περασμένο Νοέμβριο, είχε βρει δίχτυα στο "Carlo Castellani", ως ποδοσφαιριστής της Φιορεντίνα τότε, στην ήττα των βιόλα με 2-1 από την Έμπολι. Διόλου απίθανο να σκοράρει ξανά φέτος στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά ως παίκτης της Γιουβέντους. Στο 2.25 το anytime του.

Σασουόλο - Φιορεντίνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Λίγο αργότερα, η Σασουόλο υποδέχεται τη Φιορεντίνα (21:50 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24) σε ένα πολύ αμφίρροπο παιχνίδι, όπως μαρτυράει και το ιδιαίτερα κλειστό σετ (2,75-3,55-2,45). Η Σασουόλο έβγαλε δεύτερο διπλό φέτος στο Μιλάνο. Μετά το 3-0 επί της Μίλαν, κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική και την Ιντερ, επικρατώντας με 2-0.

Μπορεί πλέον να μην έχει σοβαρές ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο, αφού απέχει 10 βαθμούς από την έκτη θέση, παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι η πιο επικίνδυνη μικρομεσαία ομάδα της κατηγορίας, διότι διαθέτει σπουδαίο υλικό από τη μέση και μπροστά με παίκτες όπως ο Μπεράρντι, ο Σκαμάκα και ο Ρασπαντόρι.

Η Φιορεντίνα δίνει μάχη για την εξάδα και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, οι δύο επί της Αταλάντα για κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα, με τον φορμαρισμένο Πιόντεκ, να σημειώνει τέσσερα γκολ σε αυτήν την τριάδα αγώνων.

Στον πρώτο γύρο το μεταξύ τους παιχνίδι στο "Artemio Franchi" είχε λήξει 2-2. Την προηγούμενη επταετία, το Goal/Goal επαληθεύτηκε έξι φορές στα μεταξύ τους ματς, με γηπεδούχο τη Σασουόλο. Όλα συνηγορούν ότι θα δούμε και απόψε ένα γεμάτο ματς, κάτι που φαίνεται και από τις χαμηλές αποδόσεις του over 2,5.

Δεν πρέπει πάντως να ξεχνάμε, ότι η Φιορεντίνα έχει μεσοβδόμαδα και τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τη Γιουβέντους. Φυσικά, πρόκειται για τα ματς της σεζόν για τους βιόλα. Ειδικά μάλιστα μετά τη μεταγραφή του Βλάχοβιτς στη Γιούβε, το κλίμα αναμένεται τεταμένο και δεν αποκλείεται η ομάδα του Ιταλιάνο να έχει το μυαλό της περισσότερο στο ραντεβού της Τετάρτης.

Ευκαιρία λοιπόν για τη Σασουόλο να δώσει συνέχεια στο μεγάλο αποτέλεσμα επί της Ιντερ. Κάτω από το 1.60 η διπλή ευκαιρία, ανεβαίνει στο 1.85 σε combo με το over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Εμπολι – Γιουβέντους: Βλάχοβιτς να σκοράρει (απόδοση 2.25), 19:05 Σασουόλο – Φιορεντίνα: 1Χ & Over 1,5 (απόδοση 1.85), 21:50
Keywords
Τυχαία Θέματα