Προγνωστικά Ιταλία: Με τη Λάτσιο, αλλά με κάλυψη στο 2.20

Με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Φιορεντίνα κόντρα στη Λάτσιο ολοκληρώνεται η ένατη αγωνιστική της Serie A (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Φιορεντίνα - Λάτσιο: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Λάτσιο αθόρυβα βρίσκεται κοντά στην πρώτη τετράδα κι αν καταφέρει να κερδίσει απόψε θα πιάσει

στην τρίτη θέση τις Ουντινέζε και Μίλαν, μειώνοντας τη διαφορά στο -3 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι ήταν επιβλητική στα τελευταία δύο παιχνίδια της για το πρωταθλήματα, επικρατώντας με χαρακτηριστική άνεση της Κρεμονέζε και της Σπέτσια με 4-0. Συμπλήρωσε έτσι τρεις διαδοχικές νίκες στη Serie A.

Στο Europa League αντίθετα, οι λατσιάλι παίζουν εμφανώς σε πολύ χαμηλότερη ένταση. Mετά λοιπόν το ταπεινωτικό 5-1 από τη Μίντιλαντ, έμειναν στο 0-0 με τη Στουρμ στο Γκρατς, την περασμένη Πέμπτη, παρότι ο Σάρι δεν "πείραξε" ιδιαίτερα την ενδεκάδα του.

Το θετικό για τη Λάτσιο είναι πως δεν έχει σοβαρές απουσίες και ως εκ τούτου θα παραταχθεί απόψε με το καλύτερο δυνατό σχήμα. Ο Ιμόμπιλε (5 γκολ στη Serie Α), που βρίσκεται σε καλή φόρμα, θα έχει δίπλα του τους Φελίπε Αντερσον και Τζακάνι. Στους χαφ ακλόνητοι είναι οι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς και Κατάλντι, ενώ παίζεται μία θέση μεταξύ Λουίς Αλμπέρτο και Βεσίνο.

Η Φιορεντίνα από την πλευρά της πραγματοποιεί επιεικώς μέτρια σεζόν. Είναι ενδεικτικό ότι στα τελευταία 11 παιχνίδια έχει κάνει μόλις δύο νίκες. Αυτή επί της Βερόνα (2-0) και το 3-0 επί της Χαρτς στο Conference League. Τα συγκεκριμένα δύο αποτελέσματα πάντως, χάρισαν πολύτιμες ανάσες στον Βιντσέντσο Ιταλιάνο, που είχε αρχίσει να αισθάνεται έντονη πίεση.

Ενδιάμεσα, οι βιόλα ηττήθηκαν με 1-0 (59') στο Μπέργκαμο από την Αταλάντα, σε ένα ματς που προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, άσκησαν πίεση στο τελευταίο 20λεπτο, αλλά δεν βρήκαν κάποια καθαρή ευκαιρία (xGoals 1,64-0,64).

Προγνωστικά Ισπανία: Μομέντουμ για 2.55 στο Μαρτίνεθ Βαλέρο

Προγνωστικά Ιταλία

Το σετ με το διπλό κοντά σε τιμές τριπλασιασμού μας δίνει το δικαίωμα να πάμε προς την κόντρα, δεδομένου ότι η Λάτσιο δείχνει πολύ πιο ζεστή μέχρι στιγμής και σκοράρει με σαφώς μεγαλύτερη ευκολία από τη Φιορεντίνα. Είναι χαρακτηριστικό πως η Λάτσιο έχει πετύχει 17 γκολ με 12,83 xGoals και η Φιορεντίνα δέκα λιγότερα με xGoals 10,25.

Από την άλλη, θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας ότι η Φιορεντίνα έχει χάσει μόνο ένα από τα τελευταία 12 εντός έδρας παιχνίδια της σε επίπεδο Serie A και φέτος κράτησε στο 0-0 την πυραυλοκίνητη Νάπολι κι έφερε 1-1 με τη Γιουβέντους.

Υποχρεωτικά λοιπόν πρέπει να καλύψουμε το διπλό και με την ισοπαλία. Η διπλή ευκαιρία παίζει στο 1.60+ και με το Under 3,5, το οποίο επαλήθευσε στις επτά προηγούμενες αγωνιστικές η Φιορεντίνα ανεβαίνει στο 2.20. Σημειώνεται εξάλλου, ότι στο Under 3,5 έληξαν και τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους ματς στο Αρτέμιο Φράνκι (1-1, 1-2, 2-0, 0-3).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Φιορεντίνα – Λάτσιο: Χ2 & Under 2,5 (απόδοση 2.20), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα