Προγνωστικά Ιταλία: Η υπερηχητική Νάπολι και το 3.40 του Μίλικ

Η Νάπολι είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης το τελευταίο δίμηνο. Την Τετάρτη καθάρισε για πλάκα και τη Ρέιντζερς με 3-0 στο "Αρμάντο Μαραντόνα". Έκανε έτσι το 5/5 στον όμιλο του Champions League και συμπλήρωσε 12 διαδοχικές νίκες με γκολ 36-10! Εν ολίγοις οι “παρτενοπέι” σκοράρουν τρία γκολ κατά μέσο όρο στους αγώνες τους.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε

ροτέισον μεσοβδόμαδα χρησιμοποιώντας στην επιθετική τριάδα τους Ρασπαντόρι, Σιμεόνε και Πολιτάνο και στους χαφ τους Ελμάς και Εντομπελέ. Σήμερα, στο ματς κόντρα στη Σασουόλο (16:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), αναμένεται να επανέλθουν στο αρχικό σχήμα οι Κβαρατσκέλια, Οσιμχεν, Λοσάνο, Ζιελίνσκι και Ανγκισά. Θέμα κόπωσης λοιπόν δεν υπάρχει.

Προγνωστικά Ιταλία: Καθαρίζει από ημίχρονο

Ο άσος αναμενόμενα παίζει πολύ χαμηλά, ακόμη και κάτω από το 1.30, επομένως αναγκαστικά πρέπει να πάμε σε κάποιο combo. Ενδιαφέρον έχει το ενδεχόμενο να λήξει στο Over 1,5 το πρώτο ημίχρονο. Αυτό συνέβη στα πέντε από τα τελευταία επτά ματς της Νάπολι.

Στο συγκεκριμένο διάστημα, το Over 1,5 ημίχρονο δεν επιβεβαιώθηκε μόνο κόντρα στην Κρεμονέζε και τη Ρόμα του Μουρίνιο, ο οποίος ως γνωστόν παίζει συντηρητικά. Η Σασουόλο δεν είναι ομάδα που κλείνεται και επίσης μετράει 3/4 Over 1,5 ημίχρονο στις πιο πρόσφατες αγωνιστικές.

Με τη φόρα που έχει πάρει η Νάπολι, δεν θα προξενήσει καμία εντύπωση αν καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όπως για παράδειγμα κόντρα σε Μόντσα (2-0), Λίβερπουλ (3-0), Τορίνο (3-1), Αγιαξ (2-0) και Ρέιντζερς (2-0). Στο 2.40 το συνδυαστικό άσος τελικό αποτέλεσμα και Over 1,5 ημίχρονο. Υπενθυμίζεται ότι το περσινό ματς της Νάπολι με τη Σασουόλο στο “Αρμάντο Μαραντόνα”, είχε λήξει 6-1!

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 4.15 στο Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Προγνωστικά Στοιχήματος: Λείπει ο Βλάχοβιτς, επιστρατεύεται ο Μίλικ

Λίγο αργότερα, η Γιουβέντους δοκιμάζεται στο Λέτσε σε ένα ματς που οφείλει να πάρει για να μη χάσει την επαφή της με την πρώτη τετράδα (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η σεζόν για τη Γιούβε εξελίσσεται προς το παρόν μίζερα και ειδικά μετά την ήττα (4-3) από την Μπενφίκα, που την άφησε οριστικά εκτός συνέχειας από το Champions League, ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν θα ήθελε τώρα ένα νέο αρνητικό αποτέλεσμα, που θα προκαλούσε ακόμη μεγαλύτερους τριγμούς.

Για τη “μεγάλη κυρία” είναι σημαντικό να συλλέγει τρίποντα σε τέτοιου είδους παιχνίδια για να τονώσει λίγο την ψυχολογία της, η οποία βρίσκεται στο ναδίρ. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι οι “μπιανκονέρι” έχουν μπροστά τους το παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, στο οποίο θα κριθεί αν θα συνεχίσουν τουλάχιστον στο Europa League. Είναι λοιπόν σημαντικό να επικρατήσουν στο Λέτσε για να υποδεχθούν με μία σχετική ηρεμία τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Το αρνητικό μαντάτο για τη Γιουβέντους είναι ο τραυματισμός του πρώτου σκόρερ Βλάχοβιτς (6 γκολ), ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και θα απουσιάσει από το ματς με τη Λέτσε. Αυτό σημαίνει ότι ανοίγει ο δρόμος της ενδεκάδας για τον Μίλικ. Ο Πολωνός έχει φέτος τρία γκολ στο ιταλικό πρωτάθλημα. Επίσης, σκόραρε την Τρίτη στη Λισαβόνα, μπαίνοντας ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Ενδιαφέρον το anytime του σε απόδοση 3.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νάπολι – Σασουόλο: Over 1,5 ημίχρονο & 1 (απόδοση 2.40), 16:00 Λέτσε – Γιουβέντους: Μίλικ Anytime (απόδοση 3.40), 19:00
Keywords
Τυχαία Θέματα