Προγνωστικά Ιταλία: Άνετη και επικίνδυνη η Βερόνα, επιλογή combo στο 1.95

Η Αταλάντα μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, όταν δηλαδή ξεκίνησαν παράλληλα και οι υποχρεώσεις στο Europa League, έδειχνε ικανή να διεκδικήσει εισιτήριο στο Champions League και πρακτικά κονταροχτυπιόταν με τη Γιουβέντους για την τέταρτη θέση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Έκτοτε έχει πάρει την κάτω βόλτα και πλέον κινδυνεύει να μην βγει καθόλου στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Είναι εμφανές, ότι οι υποχρεώσεις σε

δύο ταμπλό επηρέασαν την απόδοση των μπεργκαμάσκι, οι οποίοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν με επιτυχία δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Αταλάντα - Βερόνα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Τα έξι ματς που έδωσε η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι στο Europa League με Ολυμπιακό, Λεβερκούζεν και Λειψία, αποδείχθηκε ότι την εξάντλησαν, με συνέπεια να κατρακυλήσει στην όγδοη θέση της Serie A, στο -12 από την τετράδα και στο -5 από την εξάδα.

Είναι χαρακτηριστικό, πως στα επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, που έδωσε η Αταλάντα μετά το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, στις 17 Φεβρουαρίου, μάζεψε μόνο επτά βαθμούς, γνωρίζοντας την ήττα από τις Φιορεντίνα, Ρόμα, Νάπολι και Σασουόλο. Γενικά, το 2022 εξελίσσεται εφιαλτικά για την Dea, η οποία έχει απολογισμό 3-4-5 σε 12 αγωνιστικές.

Την Πέμπτη, στη ρεβάνς με τη Λειψία, η Αταλάντα ηττήθηκε με 2-0 μέσα στο Μπέργκαμο και αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Europa League. Κλασικά, δέχθηκε ένα γκολ στην κόντρα επίθεση (18') και στη συνέχεια δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει. Φλύαρη και ανούσια η υπεροχή της, φαινόταν ότι ήταν πιο πιθανό ένα δεύτερο γκολ των "ταύρων" σε κάποια μετάβαση, όπως κι έγινε τελικά χάρη στο πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κρίστοφερ Ενκουνκού.

Συνολικά, ο αποκλεισμός της Αταλάντα από τη Λειψία κρίνεται δίκαιος και ίσως στην τελική ανακουφιστικός, αφού η ομάδα του Γκασπερίνι θα μπορέσει πλέον να επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα. Αρχής γενομένης με το ματς κόντρα στη Βερόνα, όπου οι μπεργκαμάσκι είναι υποχρεωμένοι να το πάρουν (22:00 Cosmote Sport 3HD, LIVE από το SPORT24)

Προγνωστικά Ιταλία

Η Αταλάντα θα επιχειρήσει ένα βρει ένα καλό φίνις στη λίγκα για να χτυπήσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο τα παιχνίδια στην έδρα της είναι πάντα επίφοβα. Είναι ενδεικτικό ότι στα τελευταία δέκα επίσημα στο Gewiss Stadium, η Dea έχει κερδίσει μόνο τον Ολυμπιακό, τη Σαμπντόρια και τη Λεβερκούζεν, έχοντας ρεκόρ 3-3-4.

Η Βερόνα από την πλευρά της δεν έχει χειροπιαστό βαθμολογικό κίνητρο και στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-2-2), κέρδισε μόνο την αδύναμη Τζένοα με 1-0. Είναι πάντως από τις επικίνδυνες μικρομεσαίες του πρωταθλήματος, σκοράρει με συνέπεια και δεν είναι τυχαίο ότι έχει καλύτερη επίθεση (56 γκολ) από την τέταρτη Γιουβέντους, την πέμπτη Ρόμα, την έβδομη Φιορεντίνα και την όγδοη Αταλάντα.

Σε 16 εκτός έδρας παιχνίδια φέτος στη Serie A, η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, έμεινε άσφαιρη μόνο τέσσερις φορές. Στον πρώτο γύρο είχε χάσει με 1-2 από την Αταλάντα, ενώ την περσινή σεζόν είχε βγάλει διπλό στο Μπέργκαμο με 2-0.

Η άνετη και χωρίς άγχος Βερόνα λογικά θα βρει ευκαιρίες στη μετάβαση, κόντρα στην συνήθως ευάλωτη άμυνα της Αταλάντα. Νορμάλ φαβορί στο 1.65 το αμφίσκορο. Στο 1.95 σε combo με το 1Χ, καθώς οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερη βαθμολογική ανάγκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αταλάντα – Βερόνα: 1Χ & Goal/Goal (απόδοση 1.95), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα
Προγνωστικά Ιταλία, Ανετη, Βερόνα, 1 95,prognostika italia, aneti, verona, 1 95