Τσάρλυ Στοίχημα: Αξιοποιεί το άγχος της Νάπολι η Ρόμα

Η Ρόμα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχει βελτιώσει την αμυντική της λειτουργία, παίζει πολύ πιο γρήγορο ποδόσφαιρο και τρέχει ένα αήττητο ρεκόρ 7-4-0 στο πρωτάθλημα. Ένα ρεκόρ που την έχει εδραιώσει στην 5η θέση και αν σήμερα, φύγει με διπλό από την Νάπολι, θα πλησιάσει στους 3 βαθμούς την Γιουβέντους.

Φορμαρισμένη και άνετη, θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει το άγχος της Νάπολι

Ο Μουρίνιο πάντως μετά τη νίκη επι της Σαλερνιτάνα φρόντισε να βγάλει την πίεση από τους παίκτες του για τον συγκεκριμένο

στόχο, δηλώνοντας πως “φέτος δεν είμαστε έτοιμοι να χτυπήσουμε 4άδα και θέλουμε να κρατήσουμε την θέση που έχουμε”. Θα πάει λοιπόν φορμαρισμένη και άνετη η Ρόμα, να παίξει απέναντι σε έναν πιεσμένο αντίπαλο.

Η Νάπολι (20:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ) στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια βγάζει πίεση, άγχος και φαίνεται σαν να τη βαραίνει ο πρωταθλητισμός. Έχει γνωρίσει 5 ήττες στο γήπεδο της, έχει κερδίσει μόλις το ένα από τα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια που έχει δώσει και αυτό με πολύ άγχος και ανατροπή απέναντι στην Ουντινέζε. Η Ρόμα βρίσκεται σε μία αγωνιστική κατάσταση που της επιτρέπει να αξιοποιήσει το άγχος της ομάδας του Σπαλέτι. Το Χ2 στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

Κίνητρο για επιστροφή στις καλές εμφανίσεις

Όλα πήγαν λάθος για την Μπαρτσελόνα στο παιχνίδι με την Άιντραχτ. Ο αποκλεισμός σκληρός, καθώς ο Τσάβι υπολόγιζε πως η ομάδα του θα παλέψει για να κατακτήσει μέσω του Europa League τον πρώτο του τίτλο σαν προπονητής της Μπάρτσα. Δεν τα κατάφερε, όμως η εξέλιξη του πρότζεκτ συνεχίζεται. Ο αποκλεισμός από την Άιντραχτ θα δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για ένα καλό τελείωμα στο πρωτάθλημα και ασφαλώς σήμερα (22:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24 ) οι ποδοσφαιριστές του Τσάβι θα ψάξουν για μία καθαρή νίκη απέναντι στον πιο αδύναμο αντίπαλο του πρωταθλήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κάντιθ μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπέτις έπεσε κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, η αλήθεια είναι πως είναι η κατώτερη ομάδα του πρωταθλήματος και το πιθανότερο είναι στο τέλος να χαιρετήσει. Η Μπαρτσελόνα πρέπει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις με καθαρή νίκη, με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ο άσος στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νάπολι - Ρόμα: Χ2 (απόδοση 1.90), 20:00 Μπαρτσελόνα - Κάντιθ: 1 με -1,5 ασιατικό χάντικαπ (απόδοση 1.75), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα