Προγνωστικά Αγγλία: Υπόσχονται γκολ Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Μπρίστολ Ρόβερς

Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι από τα μεγάλα ονόματα στη League One και δεδομένα θα χτυπήσει ως το τέλος όχι μόνο τα playoffs αλλά και την απευθείας άνοδο (δύο πρώτες θέσεις) στην Championship. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται εντός της πολύτιμης εξάδας, τρίτη με 30 βαθμούς, στο -6 από τη δεύτερη Ίπσουιτς, στο -8 από την πρωτοπόρο Πλίμουθ, με ματς λιγότερο.

Ήταν καλή και με το παραπάνω η Σέφιλντ Γουένσντεϊ κόντρα στη Λίνκολν, δημιούργησε πληθώρα ευκαιριών, προηγήθηκε μετά από λάθος του αντίπαλου γκολκίπερ

στο 7’, θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα γκολ, ακόμα και όταν ισοφαρίστηκε στο 46’. Είχαν προηγηθεί τρεις σερί νίκες σε πρωτάθλημα και EFL Trophy με μηδέν παθητικό.

Η Μπρίστολ Ρόβερς είναι κατώτερη ποιοτικά ομάδα, βρίσκεται στη 14η θέση και στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι στο ανέβασμα η φιλοξενούμενη και το επιβεβαιώνει κιόλας με την πρόσφατη εικόνα της. Δεν χάνει εδώ και επτά ματς, που μετράει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Στο τελευταίο χρονικά ματς πήρε σημαντικό βαθμό κόντρα στην Πλίμουθ (2-2). Έβγαλε θράσος και πίστη στο πλάνο, παρότι δυσκολεύτηκε αρχικά να μπει στο mood του αγώνα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπρίστολ Ρόβερς είναι ομάδα που δεν έχει τίποτα να χάσει, παίζει με τσαμπουκά, δεν χάνει εδώ και επτά ματς, παίζει χωρίς σκοπιμότητες, έχοντας σκοράροντας όλο αυτό το διάστημα. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ είναι δίκαιο φαβορί του αγώνα, θα μπει με μεγαλύτερο πείσμα για να πάρει το τρίποντο ώστε να επιστρέψει στις νίκες μετά από όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Λίνκολν. Μπορεί να βοηθήσει με το στυλ της η Μπρίστολ Ρόβερς. Στο 1.70 το Goal/Goal, έχει λογική.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Μπρίστολ Ρόβερς: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 22:00
Keywords
Τυχαία Θέματα