Προγνωστικά Αγγλία: Η... ζαλισμένη Μπόρνμουθ και η παράδοση του Ντε Μπρόινε

Το 9-0 από τη Λίβερπουλ στο Ανφιλντ είχε ως συνέπεια την απόλυση του Σκοτ Πάρκερ από τον πάγκο της Μπόρνμουθ, τρεις μόλις μήνες μετά τους πανηγυρισμούς για την επιστροφή της ομάδας στην Premier League. Τα "κεράσια" βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού και απόψε θα υποδεχθούν τη Γουλβς με τον υπηρεσιακό Γκάρι Ο'Νιλ (21:30 Novasports Start,

LIVE από το SPORT24).

Μπόρνμουθ - Γουλβς: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπόρνμουθ ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν με νίκη εντός έδρας 2-0 κόντρα στην Άστον Βίλα. Στη συνέχεια ωστόσο πλήρωσε το πολύ δύσκολο πρόγραμμά της και υπέστη τρεις διαδοχικές ήττες από Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ, δεχόμενη συνολικά 16 γκολ!

Είναι χαρακτηριστικό, ότι μετά από τέσσερις αγωνιστικές, τα "κεράσια" έχουν τις λιγότερες τελικές στο πρωτάθλημα, μόλις 21 και μοιραία τα λιγότερα xGoals υπέρ, μόνο 1,10.

Βέβαια, ούτε η Γουλβς εντυπωσιάζει με τις επιθετικές της επιδόσεις. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει. Οι "λύκοι" είναι τέταρτοι από το τέλος στα xGoals υπέρ (3,90), έχουν πετύχει μόλις δύο τέρματα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και μετρούν τρία διαδοχικά Under 2,5 μετά την ήττα της πρεμιέρας με 2-1 στη Λιντς.

Επίσης, η Γουλβς αγνοεί τη νίκη 11 σερί ματς σε επίπεδο Premier League. Έχει να κερδίσει από τον περασμένο Απρίλιο και το 2-1 επί της Αστον Βίλα. Έκτοτε μετράει επτά ήττες και τέσσερις ισοπαλίες.

Από τη μία λοιπόν έχουμε μία ομάδα με τσαλακωμένο εγωισμό και υπηρεσιακό τεχνικό, που θα ψάξει άμεσα αντίδραση και από την άλλη ένα πιο ποιοτικό σύνολο, που έχει όμως σοβαρό πρόβλημα στο γκολ. Λογικό φαβορί το Under 2,5 στο 1.65, στη λογική ότι η Μπόρνμουθ αναμένεται πολύ πιο προσεκτική και σκληρή αμυντικά μετά την ταπεινωτική ήττα στο Λίβερπουλ.

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Η φιλόδοξη Στόουκ και η Λεχ

Μάντσεστερ Σίτι - Νότιγχαμ Φόρεστ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, στο Μάντσεστερ, η Σίτι υποδέχεται τη Νότιγχαμ Φόρεστ σε μία αναμέτρηση όπου ο άσος είναι καθαρό φαβορί σε αποδόσεις στο 1.10 (21:30 Novasports Prime, LIVE από το SPORT24). Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια και ένα παιχνίδι Κυπέλλου, το οποίο το είχε κερδίσει η Νότιγχαμ μέσα στο Etihad με 3-0 τον Ιανουάριο του 2009.

Οι πρωταθλητές έρχονται από τη νίκη με 4-2 επί της Κρίσταλ Πάλας. Παρότι το ματς στράβωσε επικίνδυνα, καθώς η Πάλας προηγήθηκε με 2-0 στο 21', η Σίτι το γύρισε στο δεύτερο ημίχρονο. Το έναυσμα της αντεπίθεσης το έδωσε ο Μπερνάρντο Σίλβα μειώνοντας στο 53' και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Έρλινγκ Χάλαντ σημειώνοντας χατ τρικ σε διάστημα 19 λεπτών (62'-81'). Ο Νορβηγός έφτασε έτσι τα έξι γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές.

Στον αντίποδα, η Νότιγχαμ έχασε 2-0 από την Τότεναμ στο City Ground, ωστόσο ήταν ξανά μαχητική. Ο εκπληκτικός Ντιν Χέντερσον έπιασε πέναλτι του Κέιν στο 53' και μέχρι να δεχθεί το δεύτερο γκολ στο 81', η Φόρεστ πλησίασε σε 2-3 περιπτώσεις την ισοφάριση.

Στόχος της Νότιγχαμ είναι να εμφανιστεί εξίσου ανταγωνιστική και κόντρα στη Σίτι αν και για την ομάδα του Στιβ Κούπερ, όλα τα λεφτά είναι το επόμενο παιχνίδι με την Μπόρνμουθ εντός έδρας. Αν το Σάββατο η Νότιγχαμ κερδίσει τα "κεράσια" θα έχει κάνει μία χαρά ξεκίνημα στην Premier League.

Σε ό,τι αφορά στο αποψινό ματς, οι αποδόσεις του άσου ασφαλώς και δεν έχουν κανένα στοιχηματικό νόημα. Προτιμότερο λοιπόν να κυνηγήσουμε κάποιο ειδικό στοίχημα.

Σημειώνεται, ότι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα σε νεοφώτιστες ομάδες. Στα τελευταία 20 ματς απέναντι σε κλαμπ που ανέβηκαν από την Championship μέτρησε επτά γκολ και 13 ασίστ! Στο φετινό πρωτάθλημα έχει μοιράσει ήδη τρεις ασίστ, ενώ σε κάθε αγώνα δίνει κατά μέσο όρο 3,5 πάσες που οδηγούν σε τελική προσπάθεια. Στο 2.40 να δώσει τουλάχιστον μία ασίστ κόντρα στη Νότιγχαμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπόρνμουθ – Γουλβς: Under 2,5 (απόδοση 1.65), 21:30 Μάντσεστερ Σίτι – Νότιγχαμ: Ντε Μπρόινε να δώσει ασίστ (απόδοση 2.40), 21:30
Keywords
Τυχαία Θέματα