Προγνωστικά Αγγλία: Έχει πάρει τον αέρα της Γιουνάιτεντ η Αρσεναλ

12:26 3/9/2023 - Πηγή: Sport 24

Το ματς που ξεχωρίζει από το αποψινό πρόγραμμα της Premier League είναι ασφαλώς αυτό ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Η Άρσεναλ μετά τις δύο νίκες επί των Νότιγχαμ και Κρίσταλ Πάλας σκάλωσε κόντρα στη

Φούλαμ, σε ένα παιχνίδι που θεωρητικά έπρεπε να κερδίσει. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ από τα... αποδυτήρια (0-1, 1'), ωστόσο ανέτρεψε την κατάσταση μέσα σε ένα δίλεπτο (70'-72'). Όλα έδειχναν ότι θα πάει για το 3x3, δεδομένου μάλιστα ότι η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες στο 82' και όμως στο 87' ήρθε η ψυχρολουσία (2-2).

Στον αντίποδα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται από την πολύ δύσκολη επικράτηση επί της Νότιγχαμ με 3-2 στο Old Trafford. Το σύνολο του Έρικ Τεν Χαχ έμεινε πίσω στο σκορ με 0-2 στο 4', παρόλα αυτά κατάφερε να φτάσει στη νίκη με γκολ στο 17', στο 52' και στο 76' (πέναλτι). Βοήθησε ασφαλώς και η αποβολή αντιπάλου στο 67'.

Η αλήθεια είναι πως η Γιουνάιτεντ μέχρι στιγμής δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της. Στην πρεμιέρα είδε κι έπαθε για να λυγίσει εντός έδρας με 1-0 (76') τη Γουλβς, σε ματς που είχε ως κορυφαίο παίκτη τον γκολκίπερ Ονάνα. Ακολούθησε η ήττα με 2-0 από την Τότεναμ στο Λονδίνο, στο πρώτο σοβαρό κρας τεστ και την προηγούμενη εβδομάδα ήρθε η αγχωτική ανατροπή με τη Νότιγχαμ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" έχουν ήδη δεχθεί πέντε γκολ φέτος σε τρία ματς, κρατώντας το μηδέν μόνο κόντρα στη Γουλβς, κυρίως χάρη στον τερματοφύλακά τους. Απόψε μάλιστα, θα παίξουν χωρίς τον κορυφαίο τους στόπερ, τον Βαράν, ενώ στο απουσιολόγιο βρίσκονται τόσο ο Σο, όσο και ο Μάουντ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Αρσεναλ έχει ρεκόρ 4-1-0 στα τελευταία πέντε εντός έδρας παιχνίδια με τη Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Premier League. Γενικά, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ ζορίζεται στο Λονδίνο, αφού στις τελευταίες 10 επισκέψεις της στην πρωτεύουσα κέρδισε μόνο τη Φούλαμ τον περασμένο Νοέμβριο και υπέστη έξι ήττες (1-3-6).

Παρότι η Αρσεναλ δεν έχει ακόμη καταφέρει να σβήσει εντελώς κάποιες στιγμές ανωριμότητας κατά τη διάρκεια των αγώνων της, είναι εμφανές πως στην παρούσα φάση δείχνει να υπερέχει αισθητά της Γιουνάιτεντ στο κομμάτι των αυτοματισμών. Άλλωστε, μιλάμε για μία ομάδα που μετράει 18-4-2 στα τελευταία 24 παιχνίδια της εντός έδρας για το πρωτάθλημα.

Νορμάλ φαβορί ο άσος στο 1.80, μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.40 με Over 2,5, στη λογική ότι η Αρσεναλ σκοράρει συνήθως 2+ γκολ μπροστά στο κοινό της και ότι η Γιουνάιτεντ θα απειλήσει στην κόντρα με τον Ράσφορντ. Στα 21 προηγούμενα παιχνίδια των "κανονιέρηδων" στο Emirates σημειώθηκαν κατά μέσο όρο 4,11 γκολ! Υπενθυμίζεται ότι η Άρσεναλ κέρδισε πέρυσι τη Γιουνάιτεντ με 3-2 και πρόπερσι με 3-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 1 & Over 2,5 (απόδοση 2.40), 18:30
Keywords
Τυχαία Θέματα