Προγνωστικά NBA: Έρχεται ξέσπασμα από τον Γιάννη

Η Ατλάντα έχει ρεκόρ 4-3 μακριά από την Τζόρτζια κι έχει κερδίσει τα τελευταία τρία παιχνίδια της στο δρόμο, με πιο πρόσφατο αυτό επί των Μπακς, όπου οι Χοκς έσπασαν την αήττητη έδρα του Μιλγουόκι. Την Κυριακή πάντως, τα "γεράκια" είδαν κι έπαθαν για να λυγίσουν ελλιπές Τορόντο, στην παράταση με buzzer του ρούκι Εϊ Τζέι Γκρίφιν.

Από την άλλη, το Κλίβελαντ έχει ρεκόρ 6-1 στο Rocket Mortgage Fieldhouse και πραγματοποιεί το καλύτερό του ξεκίνημα εντός έδρας από τη σεζόν 2016/17. Μετά από ένα μέτριο διάστημα με πέντε σερί ήττες, οι

Καβαλίερς γύρισαν τον διακόπτη και κέρδισαν διαδοχικά τους Χόρνετς και τους Χιτ.

Ειδικά η νίκη επί του Μαϊάμι, την Κυριακή, ήταν επιβλητική με 26 πόντους διαφορά! Στην πραγματικότητα, οι Καβς έκαναν έναν υγιεινό περίπατο κι αυτό φαίνεται από τους χρόνους τους, καθώς μόνο ο Ιβαν Μόμπλι έπαιξε 30 λεπτά από τους starters. Όλοι οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν λιγότερο.

Αυτό σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα κόπωσης απόψε (02:00 Live από το SPORT24) την ομάδα του Τζέι Μπι Μπίκερσταφ, έστω κι αν δίνει back to back παιχνίδι χωρίς ημέρα ξεκούρασης. Δικαιολογημένα λοιπόν, φαβορί απόψε είναι η έδρα. Στο 1.82 ο άσος με -1,5 πόντο.

Σικάγο - Βοστώνη

Η Βοστώνη επιβεβαίωσε πως είναι σε καταπληκτική κατάσταση κερδίζοντας και τη Νέα Ορλεάνη, σε ένα ματς που οι Σέλτικς ευστόχησαν σε 20 τρίποντα. Οι πρωταθλητές της Ανατολής συμπλήρωσαν εννιά σερί νίκες και σε αυτό το διάστημα έπεσαν μόνο μία φορά κάτω από τους 117 πόντους.

Εκ διαμέτρου αντίθετη είναι η φόρμα του Σικάγο. Παρά τους 41 πόντους του Ντεμάρ ΝτεΡόζαν, οι Μπουλς έχασαν και από τους Μάτζικ και πλέον μετρούν έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια τους!

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μπίλι Ντόνοβαν άφησε στον πάγκο στα τελευταία 3:43 τον Ζακ ΛαΒιν, ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα είχε 1/14 σουτ. Μετά τη λήξη, ο ΛαΒιν δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του προπονητή του. Την επόμενη μέρα βέβαια, υποστήριξε πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα στη συνεργασία του με τον Ντόνοβαν, ωστόσο είναι πλέον φανερό ότι στο Σικάγο τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά.

Ας μην ξεχνάμε, ότι το πρόγραμμα των "ταύρων" μέχρι στιγμής ήταν αρκετά βατό και το ρεκόρ τους (6-10) μόνο ικανοποιητικό δεν κρίνεται. Στα επόμενα δέκα παιχνίδια θα παίξουν με οκτώ ομάδες που έχουν ρεκόρ πάνω από 50%.

Σωστό φαβορί το διπλό στο 1.45 (03:00 Live από το SPORT24). Ανεβαίνει στο 1.85 αν πάρουμε και το Over 113,5 των Σέλτικς, που έχουν μακράν το κορυφαίο offensive rating (119,1) στο NBA και στις 4 Νοεμβρίου, είχε κερδίσει το Σικάγο στο Garden με 123-119.

Μιλγουόκι - Πόρτλαντ

Το Μιλγουόκι βρίσκεται σε μία περίοδο κάμψης με τέσσερις ήττες στα τελευταία έξι ματς. Απόψε πάντως ξεκινά, κόντρα στο Πόρτλαντ (03:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24), μία σειρά τεσσάρων αγώνων εντός έδρας, όπου θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει την κατάσταση.

Ο Γιάννης έκανε double-double (25 πόντοι, 14 ριμπάουντ) στην ήττα της Παρασκευής από τους Σίξερς με 110-102, έχοντας ωστόσο μόλις 4/15 βολές. Μέσα στον Νοέμβριο, ο Greek Freak μετράει πέντε σερί ματς με κάτω από 30 πόντους και έχει κατά μέσο όρο 25,2.

Λογικά, κάπου εδώ θα πρέπει να περιμένουμε το ξέσπασμα του Γιάννη. Με αντίπαλο τον βαρύ κι αργό Νούρκιτς θα έχει την ευκαιρία απόψε να επιστρέψει στα γνωστά του στάνταρ, δηλαδή στους 30+ πόντους.

Στο 1.82 το Over 29,5 πόντοι του σούπερ των Μπακς. Στο 2.10 σε combo με τη νίκη του Μιλγουόκι κόντρα στους Μπλέιζερς, που θα παραταχθούν χωρίς τον Ντέμιαν Λίλαρντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κλίβελαντ – Ατλάντα: 1 -1,5 (απόδοση 1.82), 02:00 Σικάγο – Βοστώνη: 2 + Σέλτικς Over 113,5 (απόδοση 1.85), 03:00 Μιλγουόκι – Πόρτλαντ: 1 & Γιάννης Over 29,5 πόντοι (απόδοση 2.10), 03:00
Keywords
Τυχαία Θέματα