Προγνωστικά Euro: Βραζιλιάνικος αέρας στην Εθνική Αλβανίας

Ο πρώην full back της Μπαρτσελόνα κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, στη δεύτερη απόπειρά του στην Ευρώπη. Απέτυχε στη Λιόν το 2019 και δοκιμάζει τώρα σε επίπεδο εθνικών ομάδων.

Με πολύ ανατρεπτικό στυλ παιχνιδιού, θέλει η ομάδα του να έχει απόλυτη κυριαρχία στο γήπεδο και να κρατά την κατοχή της μπάλας. Στο εντός έδρας με τη Μολδαβία η Αλβανία είχε 70% κατοχή μπάλας, ενώ έφτασε στο 44% στην πρεμιέρα της στον όμιλο κόντρα στην Πολωνία εκτός έδρας. Ποσοστό ιδιαίτερα

υψηλό αν αναλογιστούμε την ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων.

Παρόμοια προσέγγιση αναμένεται και απόψε στα Φερόε, κόντρα σε μια γηπεδούχο που το έχει ρίξει ούτως ή άλλως στην άμυνα τα τελευταία χρόνια (21:45 Novasports News, Live από το SPORT24). Στο under, 1-1 με τη Μολδαβία στην πρεμιέρα, το απόλυτο μηδέν επιθετικά στην ήττα από την Τσεχία λίγες ημέρες πριν. Δεν έκανε ούτε τελική στο ματς, έχοντας παράλληλα και μηδέν κόρνερ, δίνοντας τον απόλυτο έλεγχο στον αντίπαλο.

Το ειδικό στοίχημα για Under 40,5% κατοχή μπάλας από τα Νησιά Φερόε σε απόδοση 1.87. Ενώ για κυνηγούς πολύ υψηλών αποδόσεων, το 9.00 στο anytime του Ραμαντάνι. Ο Σιλβίνιο δίνει στον μέσο της Αμπερντίν έναν αρκετά προωθημένο ρόλο, με τη Μολδαβία είχε δύο τελικές αμφότερες εντός στόχου.

Κλείνουμε με το Βοσνία-Λουξεμβούργο, όπου το ρεπορτάζ είναι αρκετά αρνητικό για τους φιλοξενούμενους (21:45 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24). Κρίση στα αποδυτήρια, παίκτες που αποχώρησαν και ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς σε γήπεδο που πάντοτε έχει ιδιαίτερη δυναμική. Ο άσος της Βοσνίας σε combo bet με το over 1,5 σε τιμή 1.85.

Οι Βόσνιοι είχαν επτά τελικές στην εστία στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ισλανδία τον Μάρτιο, δεχόμενοι τρεις. Αρκετά χαμηλό το Line σήμερα για την αναμέτρηση συνολικά, με τις Over 7,5 τελικές στην εστία σε τιμή 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Νησιά Φερόε - Αλβανία: Under 40,5 κατοχή μπάλας Ν. Φερόε (απόδοση 1.87), 21:45

Βοσνία - Λουξεμβούργο: Over 7,5 τελικές στην εστία (απόδοση 1.90), 21:45

Νησιά Φερόε - Αλβανία: Ραμαντάνι Anytime (απόδοση 9.00), 21:45

Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 στο BetMarket.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα