Πρίφτης: "Τη Δευτέρα η επέμβαση του Παπαπέτρου, δύο, τρεις, ίσως και περισσότερες εβδομάδες εκτός"

Τη Δευτέρα (31/1) θα υποβληθεί σε επέμβαση στα ιγμόρεια ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως εξήγησε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά από την νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη για την 14η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Ο προπονητής των πράσινων αναφέρθηκε και στον Νίκο Χουγκάζ, λέγοντας πως προς το παρόν δεν υπάρχει απόφαση για την επιστροφή του από τον Ιωνικό,

αν και υπάρχει δεδομένο πρόβλημα διαχείρισης στην ομάδα του εξαιτίας τραυματισμών, απουσιών και καταπόνησης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

"Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την διαχείριση του παιχνιδιού. Και για τον τρόπο με τον οποίο παίζει ο Άρης, αλλά και για την ιδιαίτερη εβδομάδα που είχαμε. Μία μέρα είχαμε για να προετοιμαστούμε, βασικά για να ξεκουραστούμε. Από εδώ και στο εξής λόγω προγράμματος, θα είναι κάπως έτσι τα πράγματα. Προχωράμε, έχουμε σε δύο ημέρες άλλο ματς.

Ο Παπαπέτρου αύριο θα κάνει επέμβαση, αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί κάποιο διάστημα που δεν προσδιορίζεται αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι δύο εβδομάδες, μπορεί να είναι τρεις, μπορεί να είναι και παραπάνω, θα δούμε. Για το θέμα του Χουγκάζ, αυτή τη στιγμή έχουμε πρόβλημα με την διαχείριση τραυματισμών. Κάποια παιδιά υποφέρουν. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, ίσως χρειαστεί κάποια στιγμή στο μέλλον να το σκεφτούμε. Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα