Ποτσετίνο: "Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι, αλλά δεν είμαι μωρό, καταλαβαίνω τι γίνεται"

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Σίτι για την πέμπτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, αναφέρθηκε στις φήμες που συνδέουν το όνομά του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε ότι είναι συγκεντρωμένος στα καθήκοντά του με την Παρί Σεν Ζερμέν, ότι είναι χαρούμενος στο Παρίσι αλλά δεν είναι μωρό, καθώς αντιλαμβάνεται γιατί

υπάρχουν οι συγκεκριμένες φήμες.

"Είμαι χαρούμενος στο Παρίσι. Ξέρω την πόλη και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Πάντα ζω αυτή την κατάσταση. Τα πράγματα συμβαίνουν και δεν είναι ευθύνη μου. Αυτό που πρόκειται να πω είναι ότι αν με ρωτάτε είναι ότι είμαι χαρούμενος εδώ", δήλωσε στο RMC.

Στη συνέντευξη Τύπου για το κρίσιμο παιχνίδι του Champions League απάντησε εκ νέου για τις φήμες: "Δεν είμαι μωρό. Είμαστε στο ποδόσφαιρο, είναι μια επιχείρηση, που υπάρχουν φήμες και καταλαβαίνω απόλυτα τι συμβαίνει. Κάποιες φορές με θετικό ή αρνητικό τρόπο. Υπάρχουν φήμες, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στο αυριανό παιχνίδι".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποτσετίνο, Είμαι, Παρίσι,potsetino, eimai, parisi