Ποντάρισμα σε τρεις άσους στους τελικούς πρόκρισης

Στον πρώτο όμιλο έχουμε τελικό πρώτης θέσης ανάμεσα στην Πορτογαλία και τη Σερβία (21:45 COSMOTE SPORT 3 , LIVE από το SPORT24 ). Η ομάδα του Σάντος προκρίνεται με δύο αποτελέσματα, οι Σέρβοι χρειάζονται μόνο το διπλό. Κάτι που σημαίνει πως θα αναγκαστούν να ρισκάρουν απέναντι

σε έναν ποιοτικότερο αντίπαλο.

Θα βρουν χώρους οι Πορτογάλοι

Οι Πορτογάλοι έχουν πιο υψηλή ποιότητα, κάτι που είχε φανεί και στο πρώτο παιχνίδι. Θυμίζω πως ο Ρονάλντο είχε πετύχει γκολ νίκης στις καθυστερήσεις, όμως ο βοηθός δεν πρόσεξε πως ο Κολάροφ έβγαλε την μπάλα μέσα από το τέρμα και έμεινε το 2-2. Το γεγονός πως οι Σέρβοι θα πάνε μόνο για το διπλό, θα προσφέρει χώρους στους παίκτες του Σάντος και θα τους οδηγήσει πιο εύκολα στην νίκη. Ο άσος στο 1.54.

Δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν για την ισοπαλία οι Σουηδοί

Στον δεύτερο όμιλο ήρθαν έτσι τα πράγματα ώστε οι ισορροπίες να αποκατασταθούν από την προτελευταία αγωνιστική. Η αυτοκτονία των Σουηδών στην Τιφλίδα επιτρέπει στους Ισπανούς να παίξουν για δύο αποτελέσματα (21:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24 ). Στην πράξη δεν δίνει το δικαίωμα στους παίκτες του Άντερσον να αγωνιστούν όπως συνηθίζουν απέναντι στους Ισπανούς. Έχουν συναντηθεί δύο φορές σε μικρό διάστημα, με τους Σουηδούς να έχουν πάρει τα αποτελέσματα που χρειαζόντουσαν. Στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ξανά στη Σεβίλλη είχαν δεχτεί πίεση, αλλά κράτησαν τη λευκή ισοπαλία, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι του ομίλου κέρδισαν με 2-1.

Ήρθαν έτσι τα πράγματα που οι Σουηδοί δεν έχουν το δικαίωμα να παίξουν για την ισοπαλία και το γεγονός αυτό θα βοηθήσει τους Ισπανούς. Επίσης είναι δεδομένο πως ο Ενρίκε έχει κάνει σπουδαία δουλειά με το υλικό του και σήμερα η Εθνική Ισπανίας είναι σε πολύ πιο υψηλό επίπεδο από την ομάδα που αντιμετώπισαν οι Σουηδοί στο ίδιο γήπεδο και πήραν το 0-0 τον περασμένο Ιούνιο. Δεν θα είναι όμως και ίδιες οι συνθήκες. Ο άσος με over 1,5 στο 1.68 στον μέσο όρο των εταιριών.

Εκπαιδευμένοι σε τελικούς

Τελικό πρόκρισης έχουμε και στον 8ο όμιλο με τους Κροάτες να θέλουν μόνο την νίκη και τους Ρώσους (16:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) να παίρνουν την πρόκριση με δύο αποτελέσματα. Έχουν τεράστια προσωπικότητα οι παίκτες του Ντάλιτς, έχουν επιβιώσει πολλές φορές στο παρελθόν σε ανάλογα παιχνίδια, ξέρουν να δίνουν και να κερδίζουν τελικούς. Στο χέρι τους να κερδίσουν τους Ρώσους και να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κροατία - Ρωσία: 1 (απόδοση 1.60), 16:00 Πορτογαλία - Σερβία: 1 (απόδοση 1.54), 21:45 Ισπανία - Σουηδία: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.68), 21:45
Keywords
Τυχαία Θέματα