Πικέ: "Αγαπώ πολύ την Μπαρτσελόνα, γεννήθηκα εδώ και θα πεθάνω εδώ"

Το ματς της Μπαρτσελόνα απέναντι στην Αλμερία ήταν ουσιαστικά αφιερωμένο στον Ζεράρ Πικέ, με τον Καταλανό σέντερ μπακ να αγωνίζεται για 616η φορά στην καριέρα του με τους μπλαουγκράνα και τελευταία στο "Καμπ Νόου", έχοντας κάνει γνωστό εδώ και μερικά 24ωρα πως πήρε την οριστική απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ζεράρ Πικέ: Fins aviat Geri!

Οι συμπαίκτες, το τεχνικό επιτελείο και το κοινό της "Μπάρτσα" τον αποθέωσαν στο τελευταίο του παιχνίδι, με τον ίδιο να παίρνει το μικρόφωνο στο φινάλε και να απευθύνεται στον

κόσμο, αδυνατώντας να κρύψει τη συγκίνησή του:

"Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες. Να ευχαριστήσω εσάς τους οπαδούς, να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο και όλους τους άλλους στον σύλλογο.

Στη ζωή, όταν μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς ότι μερικές φορές πρέπει να αφήσεις μία αγάπη να φύγει. Δεν ήταν ποτέ μία εύκολη απόφαση μετά από τόση πολλή αγάπη που βρήκα στην Μπαρτσελόνα, όμως ήταν η στιγμή για να αποχωρήσω.

Αγαπώ πάρα πολύ την Μπάρτσα και για αυτό πιστεύω πως είναι η σωστή στιγμή να φύγω. Δε είναι αντίο. Είμαι πεπεισμένος πως ότι θα βρεθώ εδώ ξανά στο μέλλον.

Ο παππούς μου με έκανε μέλος του συλλόγου την ημέρα που γεννήθηκα. Γεννήθηκα εδώ και θα πεθάνω εδώ. Ζήτω η Μπαρτσελόνα για πάντα", είπε ο Πικέ προς τον κόσμο που δεν σταμάτησε να τον αποθεώνει, με τον 35χρονο στόπερ να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα