Παρί: Οι ιδιοκτήτες των Παριζιάνων συμφώνησαν για την αγορά του 21,67% των μετοχών της Μπράγκα

Η Παρί αποτελεί χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο ισχυρές ομάδες στην ευρωπαϊκή ήπειρο την τελευταία 10ετία σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο και η ιδιοκτησία των Παριζιάνων είναι έτοιμη για ένα ακόμα βήμα βήμα, εκτός συνόρων.

Συγκεκριμένα στην Πόρτογαλία, με τον επενδυτικό όμιλο Qatar Sports Investments να κάνει γνωστό μέσω γραπτής δήλωσης του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί πως προχώρησε στην αγορά μετοχικού μεριδίου στην Μπράγκα, ήτοι

21,67%.

"Το πορτογαλικό ποδόσφαιρο έχει μερικούς από τους πιο παθιασμένους οπαδούς και ένα από τα καλύτερα δίκτυα ανίχνευσης ταλέντων στον κόσμο. Η Μπράγκα είναι ένα υποδειγματικό πορτογαλικό ίδρυμα, με αριστοκρατική ιστορία, τεράστιες φιλοδοξίες και εξαιρετική φήμη εντός και εκτός γηπέδου.

Ως επενδυτές και συνεργάτες, ανυπομονούμε να δούμε τον σύλλογο να καινοτομεί, να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται ακόμη περισσότερο, μέσω των ανδρικών και γυναικείων ομάδων του, όπως και το το σήμα του, σε όλες τις κοινότητες και τις εταιρείες που υποστηρίζει", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, που έχει την υπογραφή του προέδρου της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

Η Μπράγκα, η οποία αυτή τη στιγμή είναι τρίτη στην στην βαθμολογία της Primeira Liga, γίνεται η δεύτερη ευρωπαϊκή ομάδα στην οποία συμμετέχει η Qatar Sports Investments, μετά από την βελγική Έουπεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παρί, Παριζιάνων, 2167, Μπράγκα,pari, parizianon, 2167, bragka