Παρί: Ο Ποτσετίνο αποχαιρέτησε με εννέα φωτογραφίες

20:41 5/7/2022 - Πηγή: Sport 24

Μετά από 1,5 χρόνο έχοντας την καθοδήγηση της Παρί ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είδε τους δρόμους του με τους πρωταθλητές Γαλλίας να χωρίζουν, με τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου να ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Αργεντινό τεχνικό και να χρίζει τον Κριστόφ Γκαλτιέ ως διάδοχό του.

Από την πλευρά του, ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποιός πήρε αποζημίωση ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ για να δεχτεί να σπάσει το συμβόλαιό του, θέλησε να πει το δικό του ξεχωριστό αντίο στους Παριζιάνους,

μέσω ανάρτησης στο Instagram όπου πέρα από τα αρκετά "ευχαριστώ" που μοίρασε, δημοσίευσε και εννέα φωτογραφίες: οι οκτώ από το πέρασμά του από την ομάδα ως προπονητής και μία όταν φόρεσε ως ποδοσφαιριστής τη φανέλα της γαλλικής ομάδας.

"Θέλω να ευχηθώ σε όλους στην Παρί τα καλύτερα για το μέλλον, στους ιδιοκτήτες, στο διοικητικό συμβούλιο, στους παίκτες, σε όλο το προσωπικό και στους οπαδούς.

Στον Νασέρ, θέλω να πω ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να γίνω μέρος της οικογένειας της Παρί εκ νέου

Απολαύσαμε κάποιες εκπληκτικές στιγμές και μεγάλες νίκες μαζί και ως προπονητικό επιτελείο, με κάθε εμπειρία παίρνουμε πάντα μαθήματα για την εξέλιξή μας για το μέλλον.

Είμαστε υπερήφανοι που τερματίσαμε ως πρωταθλητές σε έναν σύλλογο που σημαίνει τόσα πολλά για μένα και την οικογένειά μου, από την εποχή μου εδώ ως παίκτης και αρχηγός, και τώρα ως προπονητής.

Εις το επανιδείν, Μαουρίτσιο", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Αργεντινού μέσω της επίσημης σελίδας του στο Instagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα