ΠΑΟΚ Β' - Νίκη Βόλου 2-2: Ψυχρολουσία στο 90+3' για τον δικέφαλο

17:07 2/2/2022 - Πηγή: Sport 24

Από ένα ημίχρονο είχαν ΠΑΟΚ Β' και Νίκη Βόλου στη μεταξύ τους εξ αναβολής αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα του Βόλου να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο μεν δικέφαλος πέτυχε και τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο δεύτερο.

Το σκορ για τους ασπρόμαυρους άνοιξε στο 14' με πέναλτι ο Κούτσιας. Ο Ανδρέου ανέτρεψε τον Τάχατο, με τον διαιτητή να να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κούτσιας ανέλαβε την εκτέλεση από τα

11 βήματα, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή κάτω γωνία του Μπάγιτς για το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμά τους, καθώς έπειτα από κακό γύρισμα από τον Αλιακίδη στον Μπάγιτς, ο Τζίμας έκλεψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα. Η Νίκη μείωσε σε 2-1 στο 54', με τον Τζιώρα να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα του Δικέφαλου.

Το 2-1 έγινε στο 54' με τον Τζιώρα να μειώνει για την ομάδα του Βόλου ενώ η ισοφάριση για τη Νίκη ήρθε στο 90+3 με γκολ του Παναγιωτίδη.

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Τσοπούρογλου, Κούτσιας, Τζίμας.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Κάσσος, Βλαχομήτρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα