Ποιος είναι ο 23χρονος Αλβανός που σκότωσε τον Αλκη Καμπανό – Ομολόγησε το πρωτοπαλίκαρο των χούλιγκαν

Ένας από τους σκληρότερους χούλιγκαν στο χώρο των οργανωμένων οπαδών θεωρείται από τις διωκτικές αρχές ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι δολοφόνησε εν ψυχρώ τον 19χρονο Άλκη Καμπανό, μαχαιρώνοντάς τον με μια μακριά λεπίδα – και όχι δρεπάνι – στο πόδι, κόβοντας του αρτηρία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 23χρονος, o οποίος κατοικεί νόμιμα στην Ελλάδα, είχε συλληφθεί το 2019, κατά τη διάρκεια επεισοδίων, όμως η δίκη του ακόμα εκκρεμεί, παρότι έχουν συμπληρωθεί τρία χρόνια

από τη σύλληψη.

Τότε ήταν πάλι για συμπλοκή και μαχαιρώματα οπαδών του Άρη, κοντά στο ίδιο σημείο με την δολοφονία του Άλκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, στην περιοχή του Χαριλάου. Ανήκει σε σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ, στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των αυτοκινήτων των δραστών.

Τα στοιχεία που έχει σε βάρος του η Ελληνική Αστυνομία είναι συντριπτικά, ενώ το πιο ουσιαστικό είναι ότι τον έχει αναγνωρίσει ένας από τους τραυματίες, ο οποίος ήταν μαζί με τον 19χρονο Άλκη, λίγο πριν πέσει νεκρός.

Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει τη διαδρομή των αυτοκινήτων με τα οποία έφτασαν και έφυγαν από το σημείο της δολοφονίας οι δράστες, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες και περιγραφές σημαντικών αυτοπτών μαρτύρων.

Ο συλληφθείς πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα την Πέμπτη.

Οι έρευνες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζονται και για τη σύλληψη των υπόλοιπων δραστών στη δολοφονία.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα