ΠΑΟΚ: Το πρώτο γκολ στη Super League και η αφιέρωση του Ντάντας

12:56 8/1/2023 - Πηγή: Sport 24

Ο Τιάγκο Ντάντας σκόραρε στη νίκη του ΠΑΟΚ στη Λαμία το πρώτο γκολ στη Super League και το δεύτερο που πετυχαίνει με την φανέλα του Δικεφάλου μετά από εκείνο απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας το καλοκαίρι.

Ο νεαρός Πορτογάλος με ανάρτηση του στο Instagram αφιέρωσε στη φίλη του το γκολ στη Λαμία και απέμεινε τα εύσημα στους συμπαίκτες του για την καλή εμφάνιση.

"Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να σκοράρω το πρώτο μου γκολ στο πρωτάθλημα, με μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση από τα παιδιά. Ας διατηρήσουμε το momentum", έγραψε ο 21χρονος χαφ του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ με τον Τιάγκο Ντάντας να σκοράρει έχει πλέον 10 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές που έχουν πετύχει τουλάχιστον 1 γκολ στο πρωτάθλημα.

Στην κορυφή της λίστας με τους σκόρερ του Δικεφάλου βρίσκεται ο Νέλσον Ολιβέιρα που -έστω και με καραμπόλα- έφτασε στα 6 γκολ στα τελευταία 7 επίσημα παιχνίδια της ομάδας του.

Τη λίστα των σκόρερ του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Ολιβέιρα/7 Νάρεϊ/4 Αουγκούστο/3 Κούρτιτς/3 Ζίβκοβιτς/2 Ίνγκασον/2 Σβαμπ/1 Φ. Σοάρες/1 Μπράντον/1 Ντάντας/1

Οι παραπάνω ποδοσφαιριστές έχουν σκοράρει τα 25 από τα 26 γκολ του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα, αφού υπάρχει και το αυτογκόλ του Παπασταθόπουλου στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα