ΠΑΟΚ: Ο ηγέτης Ίνγκασον και η ομιλία του πριν απ' το ντέρμπι

11:20 5/1/2023 - Πηγή: Sport 24

Το γκολ που πέτυχε ο Ίνγκι Ίνγκασον στον αγώνα με τον Άρη ήταν το 6ο, από τα 14 που έχει σκοράρει συνολικά με την φανέλα του ΠΑΟΚ, το οποίο έδωσε προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Ο Ισλανδός αμυντικός έχει σκοράρει πέντε γκολ σουτάροντας με το δεξί, άλλο ένα με το αριστερό. Έχει πέντε γκολ με κεφαλιές, δύο με

κοντινή προβολή και απέναντι στους κιτρινόμαυρους έβαλε και το πρώτο του με ανάποδο ψαλίδι.

Μάλιστα κάτι ανάλογο επιχείρησε και στο 16' της αναμέτρησης, στην πρώτη τελική που είχε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι αλλά η μπάλα στην προσπάθεια του έφυγε μακριά από την εστία του Κουέστα.

Η εμφάνιση του Ίνγκασον ήταν δίχως άλλο ηγετική, καθώς εκτός από το γκολ που πέτυχε και που έκρινε τον νικητή του παιχνιδιού είχε μεγάλη συμμετοχή στην ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του κόβοντας αρκετές φορές επιθέσεις των κιτρινόμαυρων.

Η ομιλία του Ίνγκασον πριν το ντέρμπι με τον συμπολίτη

Ο 29χρονος στόπερ ήταν πραγματικός αρχηγός για τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο επειδή φόρεσε για 7η φορά το περιβραχιόνιο στα φετινά παιχνίδια του Δικεφάλου. Η ομιλία του στους συμπαίκτες του πριν από την έναρξη του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ήταν ενδεικτική.

"Άνθρωποι που ζουν γύρω μας και μας φροντίζουν, μας έχουν πει τι σημαίνουν αυτά τα ματς. Μπαίνουμε μέσα και δεν βγαίνουμε αν δεν τα κερδίσουμε, αν δεν πεθάνουμε προσπαθώντας. Φτάνει παιδιά. Εμείς που είμαστε εδώ ξέρουμε ότι αξίζουμε περισσότερα. Και αυτά τα ματς θα μας πάνε εκεί που πρέπει. Δεν έχουν καμία τύχη όταν είμαστε όλοι μαζί" ,τους είπε ο Ισλανδός.

Keywords
Τυχαία Θέματα