Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τη Σίτι από το 1.70 ως το 4.50

11:20 5/1/2023 - Πηγή: Sport 24

Με το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) ολοκληρώνεται η μεσοβδόμαδη αγωνιστική της Premier League.

Με την Άρσεναλ στο +8 αυτή τη στιγμή (έστω με ένα ματς περισσότερο), τα πράγματα για τη Σίτι είναι πολύ απλά

και το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Πεπ Γκουαρντιόλα στις δηλώσεις του πριν λίγες μέρες: "Για να πάρουμε τον τίτλο, θα πρέπει από εδώ και πέρα να είμαστε σχεδόν αλάνθαστοι". Και το αλάνθαστοι φυσικά σημαίνει νίκες παντού. Έτσι κι αλλιώς, η Τσέλσι είναι εμφανέστατα σε μεταβατικό στάδιο, η βαθμολογική της θέση (10η, 11 βαθμούς πίσω από τη Σίτι και 19 πίσω από την Άρσεναλ) δεν λέει ψέματα και οι αποδόσεις που θέλουν το διπλό στο 1,70 ίσως να φαίνονταν κάπως παράξενες με τα δεδομένα των τελευταίων χρόνων, αλλά για τη φετινή εικόνα των Λονδρέζων είναι απόλυτα δικαιολογημένες.

Δες στο Match Money πώς παίζεται η ρουλέτα στα live casino και tips για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Αν βέβαια δεν σου φτάνει το 1.70, ή αν έχεις όρεξη για fun bet, σημειώνουμε κάτι ακόμη. Η φετινή Τσέλσι είναι μια ομάδα που ούτε σκοράρει ούτε δέχεται πολλά γκολ: 20-18 είναι τα τέρματά της, μόλις η 12η επίθεση στην Premier και ταυτόχρονα η 4η καλύτερη άμυνα.

Τσάρλυ προγνωστικά: Ευκαιρία να επιστρέψει στο -5

Κι απέναντι σε μια μηχανή γκολ όπως η Σίτι, θεωρούμε δεδομένο ότι ο Πότερ θα επιδιώξει να πάει ξανά το παιχνίδι όσο πιο σφιχτά μπορεί και σε χαμηλό σκορ. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι και στα τρία πρόσφατα παιχνίδια της Τσέλσι με ομάδες κορυφής (Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γ., Νιούκαστλ) το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0, όπως 0-0 ήταν και στο επίσης πολύ πρόσφατο παιχνίδι με τη Σίτι για το Λιγκ Καπ.

Πάνω σε αυτό το μοτίβο λοιπόν, έχει λογική να σκεφτείς ένα σενάριο που η Τσέλσι θα καταφέρει να κρατήσει για 45 λεπτά τη Σίτι, αλλά στην πορεία του ματς θα μετρήσει τελικά η ποιότητα των πρωταθλητών, καθώς ο Γκουαρντιόλα έχει την πολυτέλεια των πολλών λύσεων από τον πάγκο. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο, Χ ημίχρονο / 2 τελικό δηλαδή, πληρώνει πάνω από 4.50 φορές τα λεφτά σου.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Χ ημίχρονο / 2 τελικό (απόδοση 4.50) 22:00 Τσέλσι - Μάντσεστερ Σίτι: 2 (απόδοση 1.70), 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα