ΠΑΟΚ μεταγραφές: Προτάθηκε ο Πάολο Φερνάντες

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αναζητά ενίσχυση στη μεσοεπιθετική του γραμμή προκαλεί ενδιαφέρον και αρκετές προτάσεις που καταφθάνουν στην Τούμπα.

Ανάμεσα σε αυτές υπάρχει και η πρόταση για τον Πάολο Φερνάντες του Βόλου. Ο 24χρονος Ισπανός, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ, χωρίς για την ώρα πάντως

να έχει γίνει κάποια κίνηση από την πλευρά του Δικεφάλου.

Στο πλαίσιο της αναζήτησης που γίνεται από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο Ζοζέ Μπότο έχει ήδη μια λίστα με μεσοεπιθετικούς από την οποία περιμένει να προκύψουν εξελίξεις στις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών.

Η πρόταση για τον Φερνάντες, για τον οποίο πάντως έχουν καλή άποψη στην Τούμπα, δεν είναι ικανή να διαφοροποιήσει τη στρατηγική του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ, που φαίνεται πως περιμένει τις τελευταίες ανακατατάξεις στα ρόστερ ομάδων του εξωτερικού για να κάνει την κίνηση του.

Οι πληροφορίες μάλιστα, αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις του Βόλου για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό κάθε άλλο παρά χαμηλές- ακούγεται ότι φτάνουν στο 1 εκατομμύριο ευρώ- είναι και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι του Δικεφάλου δείχνουν μάλλον επιφυλακτικοί στην πρόταση που τους έγινε.

Keywords
Τυχαία Θέματα