ΠΑΟΚ: Με πολύ κόσμο η Τούμπα στη ρεβάνς με την Χάιντουκ

Είναι δεδομένο ότι το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ Σπλιτ (17/8, 20:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) με φόντο τα play offs του Conference League θα γίνει σε μια γεμάτη Τούμπα .

Ήδη ο αριθμός των καρτών διαρκείας που έχει διατεθεί προσεγγίζει τις 10 χιλιάδες -για 9,5 χιλιάδες κάνει λόγο η ενημέρωση του Δικεφάλου- ενώ άλλα τόσο μεμονωμένα εισιτήρια έχουν διατεθεί για το παιχνίδι με τους Κροάτες.

Από την στιγμή που η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών στα δυο παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ, στην Τούμπα θα βρίσκονται μόνο φίλοι του Δικεφάλου.

Ο προπονητής της ομάδας από το Σπλιτ στάθηκε στην ατμόσφαιρα που αναμένεται να δημιουργήσουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Πέμπτης.

"Πάντα βοηθάει η εμπειρία σε τέτοιου είδους γήπεδα. Βοηθάει το να έχουμε ζήσει τέτοιες ατμόσφαιρες. Έχουμε μιλήσει πολύ με τους παίκτες μου για την Τούμπα. Άλλωστε κάποιοι από αυτούς έχουν παίξει ξανά στο παρελθόν εδώ.

Περιμένουμε μια καυτή ατμόσφαιρα και τεράστια ένταση, αλλά είμαστε συνηθισμένοι. Τα γήπεδα αυτά και του ΠΑΟΚ και το δικό μας είναι φτιαγμένα για μεγάλες ομάδες και μεγάλους παίκτες. Το θέμα είναι ποια ομάδα θα είναι καλύτερη εντός αγωνιστικού χώρου", είπε ο Ιβάν Λέκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα