Λέκο: "Είμαστε εξυπνότεροι με όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ"

Η Χάιντουκ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη στην έδρα της στο πρώτο ραντεβού της με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, γεγονός που κάνει δύσκολη την αποστολή της στη ρεβάνς της Τούμπας την Πέμπτη (17/8, 20:30, Novasports Prime, LIVE από SPORT24) στο δρόμο προς τα play

offs της διοργάνωσης.

Ωστόσο, ο Ιβάν Λέκο δεν χάνει την αισιοδοξία του και στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη (16/8) τόνισε πως η ομάδα του είναι εξυπνότερη μετά από το πρώτο παιχνίδι και ξέρει τι είναι αυτό που χρειάζεται για να πάρει εκείνη την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το αν η πίεση είναι στον ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία που απέσπασε στην Κροατία: "Ίσως, θα ήταν βέβαια πολύ καλύτερα για εμάς τα πράγματα αν είχαμε κερδίσει στην έδρα μας. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να προκριθούμε, θέλουμε να προκριθούμε, όπως και ο ΠΑΟΚ θέλει να προκριθεί, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τις ευκαιρίες μας".

Για τα αδύνατα σημεία της ελληνικής ομάδας: "Θεωρούμε ότι εμείς είμαστε εξυπνότεροι μετά τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και εμείς έχουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία μας. Ένα είναι σίγουρο θα πρέπει να σταματήσουμε τους καλύτερους παίκτες του, θα πρέπει να δείξουμε εξυπνάδα, ηρεμία και μεγάλη αυτοσυγκέντρωση".

Για το αν θα κάνει αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι: "Ποτέ δεν αποκαλύπτω την σύνθεση πριν την αποκαλύψω στους παίκτες μου. Μην περιμένετε μεγάλες εκπλήξεις. Από το πρώτο παιχνίδι μάθαμε ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι στον αγωνιστικό χώρο".

Για την προοπτική να οδηγηθεί το ματς στη διαδικασία των πέναλτι: "Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, έχουμε κίνητρο και είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε προπονηθεί στα πέναλτι".

Keywords
Τυχαία Θέματα