ΠΑΟΚ: Κάτι τρέχει με τον Λέο Ζαμπά

18:25 9/4/2022 - Πηγή: Sport 24

Η άσχημη αντίδραση του Λέο Ζαμπά σε μια κόντρα που είχε με ένα συμπαίκτη του οδήγησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην απόφαση να τον διώξει από την προπόνηση και να τον στείλει για απολογία στη διοίκηση.

Ο λόγος πλέον ανήκει στον αθλητικό διευθυντή του Δικεφάλου, καθώς ο Ζοσέ Μπότο είναι αυτός που θα ακούσει τις απόψεις του Ζαμπά για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και θα αποφασίσει την τιμωρία του.

Το κακό για τον Βραζιλιάνο είναι ότι παρά τις ευκαιρίες που του έχει δώσει ο προπονητής του, φαίνεται ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι αυτές που θα έχει δεν

θα είναι απεριόριστες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει επαναλάβει αντιδράσεις σαν αυτή της προπόνησης του Σαββάτου (9/4) και στο πρόσφατο παρελθόν, δείχνοντας άσχημη συμπεριφορά.

Ο Λουτσέσκου έχει δείξει στο παρελθόν ότι είναι δίκαιος απέναντι στους ποδοσφαιριστές του και πολλές φορές δείχνει διάθεση να συγχωράει ξεσπάσματα και κακές στιγμές τους, αρκεί να διαπιστώνει ότι δείχνουν μεταμέλεια.

Αυτό που τον ενοχλεί είναι οι επαναλαμβανόμενες άσχημες συμπεριφορές που έχουν αντίκτυπο στα αποδυτήρια του. Τότε, όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Αμρ Ουάρντα γίνεται αμείλικτος και δεν λογαριάζει επιπτώσεις.

Και το κακό για τον Ζαμπά είναι ότι και ο χρόνος που δημιουργεί πρόβλημα είναι εντελώς άκαιρος, όταν η ομάδα του προετοιμάζεται να δώσει το πιο σημαντικό παιχνίδι της φετινής χρονιάς, μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Keywords
Τυχαία Θέματα