ΠΑΟΚ: Η επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί

12:05 7/3/2022 - Πηγή: Sport 24

Στον αγώνα με τη Λαμία ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει τον πρώτο αγώνα των playoffs. Ο Μαροκινός ωστόσο πραγματοποίησε πολύ μεστή εμφάνιση στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός μετά τον τραυματισμό του στο δεξί τετρακέφαλο. Ο Λουτσέσκου μάλιστα του έδωσε, εκτός από το περιβραχιόνιο του αρχηγού και έναν ελεύθερο ρόλο, τοποθετώντας

τον στον άξονα μπροστά από τους δυο κεντρικούς χαφ.

Η αλήθεια είναι ότι ο ποιοτικός Ελ Καντουρί είχε λείψει από τον ΠΑΟΚ. Οι συχνοί τραυματισμοί, μυϊκοί στην πλειοψηφία τους, δεν του έχουν επιτρέψει να βοηθήσει την ομάδα του όσο και ο ίδιος θα ήθελε και όσο υπολόγιζε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου όταν εισηγήθηκε, το περασμένο καλοκαίρι την ανανέωση του συμβολαίου του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μαροκινός ξεκίνησε χθες βασικός σε παιχνίδι του Δικεφάλου μετά από τρεις ολόκληρους μήνες. Τελευταίο του 90λεπτο ήταν αυτό στην ήττα από τον Ιωνικό στις αρχές Δεκεμβρίου και από τότε μέχρι να επιστρέψει στον πρώτο αγώνα με την Μίντιλαντ στις 2 Φεβρουαρίου έμεινε στα πιτς σε 12 παιχνίδια του ΠΑΟΚ.

Είναι επίσης χαρακτηριστικό ότι φέτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ο Ομάρ Ελ Καντουρί έχει πάρει φανέλα βασικού μόλις σε τέσσερα από τα 26 παιχνίδια της ομάδας του, μένοντας εκτός αποστολής, λόγω τραυματισμού στα 15 από αυτά.

Όπως και να έχει στη Λαμία φάνηκε ότι ο Μαροκινός εφόσον είναι ετοιμοπόλεμος είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Είναι λογικό ο Ρουμάνος τεχνικός να ευελπιστεί ότι ο 31χρονος μέσος θα είναι στη διάθεση του στο τελευταίο και κρίσιμο κομμάτι της φετινής σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα