ΠΑΟΚ: Έπιασε δουλειά ο Κοτάρσκι στην Ολλανδία

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πήραν ανάσες στο κυριακάτικο ρεπό που τους έδωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου και σήμερα το πρωί επέστρεψαν στις προπονήσεις. Νέο πρόσωπο σε αυτές είναι ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που ενσωματώθηκε από χθες το βραδύ στην αποστολή της προετοιμασίας. Προληπτικά έμειναν εκτός Αουγκούστο και Λύρατζης ενώ δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν Σάστρε και Φιλίπε Σοάρες.

"Μετά το ρεπό της Κυριακής (09.07) η δεύτερη εβδομάδα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας ξεκίνησε με μία δυνατή προπόνηση υψηλής

έντασης.

Μετά την προθέρμανση και κάποιες δρομικές ασκήσεις, οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ. Ο προπονητής ανέλαβε δράση στον τομέα της τακτικής, με έμφαση στην ανάπτυξη από την πίσω ζώνη, ενώ στο άλλο γήπεδο η φυσική κατάσταση βρέθηκε στο προσκήνιο με διαδρομές με μπάλα και χωρίς και τελειώματα.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι ήταν το νέο πρόσωπο της ημέρας, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα και την ειδική άδεια που είχε κι έπιασε δουλειά.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης.

Οι Λευτέρης Λύρατζης και Ντούγκλας Αουγκούστο έμειναν εκτός προληπτικά λόγω ενοχλήσεων, ο Φιλίπε Σοάρες δούλεψε ατομικά, ενώ ο Ζόαν Σάστρε ακολούθησε πρόγραμμα στην πισίνα στο ξενοδοχείο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (10.07) η ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΟΚ, Έπιασε, Κοτάρσκι, Ολλανδία,paok, epiase, kotarski, ollandia