ΠΑΟΚ: Κεντζιόρα προ των πυλών

Προ των πυλών της Τούμπας για επανένταξή του στην ομάδα με προοπτική δανεισμού του από την Ντιναμό Κιέβου για άλλο ένα έτος είναι ο Τόμας Κεντζιόρα. Ο Πολωνός αμυντικός έφτασε σήμερα (10/7) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά, θα υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον “Δικέφαλο” και θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα, για να ξεκινήσει προετοιμασία.

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής με την Εθνική Πολωνίας αμυντικός, ο οποίος έχει τη δυνατότητα

να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της αμυντικής γραμμής της ομάδας, εντάχθηκε πρώτη φορά στον ΠΑΟΚ στις 29 του περασμένου Ιανουαρίου, με εξάμηνο δανεισμό από την ουκρανική ομάδα. Στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου, επέστρεψε στην Ντιναμό.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου ζήτησε και πάλι την ένταξή του στο ρόστερ, καθώς είναι πολλές οι θέσεις που καλύπτει, όπως και εκτός απροόπτου θα γίνει. Αυτή τη φορά, όμως, ο Κεντζιόρα θα ενταχθεί στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι και θα έχει τη δυνατότητα να ακολουθήσει μεγάλο μέρος της προετοιμασίας. Το συμβόλαιό του με την Ντιναμό τελειώνει στις 30 Ιουνίου του 2024, οπότε ενδέχεται να μπει όρος απόκτησής του από τον ΠΑΟΚ τότε.

Το διάστημα που έμεινε στον “Δικέφαλο” στο δεύτερο μισό της περιόδου 2022-2023 πρόλαβε και κατέγραψε 10 συμμετοχές συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και ένα (1) γκολ. Οι άνθρωποι της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι τώρα, που θα έχει μεγαλύτερο διάστημα προπονήσεων με την ομάδα, θα παρουσιάσει ακόμη καλύτερο πρόσωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα