ΠΑΟΚ: Δοκιμή με Βιεϊρίνια δεξιά

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει τις τελευταίες του δοκιμές για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο (28/8, 21:45, Novasports Prime), έχοντας να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα που δεν περίμενε.

Ο Λευτέρης Λύρατζης ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξί αστράγαλο – ένα σημείο στο οποίο παρουσιάζει ευπάθεια μετά τον τραυματισμό του στο πρώτο φιλικό του καλοκαιριού- εξαιτίας ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό και έμεινε εκτός. Η κατάσταση του θα αξιολογηθεί ωστόσο αυτή την ώρα ο νεαρός μπακ είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Ο Λουτσέσκου στη σημερινή δοκιμή έβαλε στο δεξί άκρο της άμυνας τον Βιεϊρίνια, που εξέτισε την ποινή του για την αποβολή στον τελικό του κυπέλλου και είναι πλέον στη διάθεση του.

"Δύο μέρες πριν τη μάχη με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, η δουλειά του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ συνεχίζεται με μοναδικό στόχο ένα ακόμα τρίποντο.

Η τακτική ήταν και την Παρασκευή (26/08) το βασικό αντικείμενο της προπόνησης. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και παιχνίδια τακτικής οι παίκτες δούλεψαν με τους προπονητές στην ανάπτυξη και τους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη και δίτερμα.

Ο Λευτέρης Λύρατζης έμεινε εκτός προπόνησης λόγω ενοχλήσεων που έχει στον αστράγαλο μετά από χτύπημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου στην αυριανή προπόνηση.

Οι Ίβαν Νάσμπεργκ και Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Το Σάββατο (27.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα