Παρί: Έτοιμο το νέο deal με Νεϊμάρ μαζί με σούπερ μπόνους για τον Βραζιλιάνο

Στο φινάλε της σεζόν ο Νεϊμάρ θα κλείσει τέσσερα χρόνια παρουσίας στην Παρί Σεν Ζερμέν, όσα είχε ακριβώς και στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο όλα δείχνουν πως σε αντίθεση με την παρουσία του στην Βαρκελώνη που διήρκησε όσο και μία θητεία κυβέρνησης που εξαντλεί την τετραετία, στην Πόλη του Φωτός θα μείνει περισσότερα.

Μπορεί η σχέση του με τους Παριζιάνους να πέρασε από χίλια κύματα και να υπήρχε κάποιο διάστημα που ήταν αδιάλλακτος και ήθελε να επιστρέψει στους μπλαουγκράνα, ωστόσο όλα τώρα μοιάζουν διαφορετικά.

Οι Καταλανοί αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα και παρά τον άνεμο αισιοδοξίας που έχει φέρει η επιστροφή Λαπόρτα στον προεδρικό θώκο δεν είναι σε θέση να αντέξουν το συμβόλαιό του ενώ το σενάριο που θέλει τον ίδιο να επιθυμεί να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μέσι, δεν αποκλείεται να υλοποιηθεί μένοντας στο "Παρκ Ντε Πρενς".

Η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου τον πολιορκεί εδώ και καιρό για να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο και σύμφωνα μάλιστα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το deal έχει ήδη δρομολογηθεί και μένει μόνο να μπουν οι τελευταίες πινελιές που δεν είναι άλλες από τις υπογραφές των δύο πλευρών.

Νεϊμάρ είναι έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το καλοκαίρι του 2026, σύντομα θα διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες ενώ ένα τεράστιο μπόνους θα συμπεριληφθεί στη συμφωνία εάν η Παρί κατακτήσει το Champions League μέσα στα επόμενα χρόνια", αναφέρει μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Τwitter o Ιταλός ρεπόρτερ.

Φυσικά και το συγκεκριμένο μπόνους μόνο τυχαία δεν μπήκε, αφού από τη μία δίνει έξτρα κίνητρο στον 29χρονο σούπερ σταρ για να υπογράψει και από την άλλη δείχνει τη σφοδρή επιθυμία των Καταριάνων ιδιοκτητών να ανεβάσουν την ομάδα στην κορυφή της Ευρώπης, κάτι που πλησίασαν τον Αύγουστο του 2020 όταν έχασαν στον τελικό της Λισσαβώνας με 1-0 από την Μπάγερν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παρί Σεν Ζερμέν: Επιστρέφει μετά από ενάμιση μήνα ο Νεϊμάρ

Παρί: Επεκτείνεται μέχρι το 2026 το συμβόλαιο του Νεϊμάρ

Photo Credits: Eurokinissi

Keywords
Τυχαία Θέματα