Παναθηναϊκός: Στον "πάγο" ο Ντουέιν Μπέικον μέχρι νεωτέρας

Το μέλλον του Ντουέιν Μπέικον μετά από το πέρας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ήταν εξ αρχής θολό. Το δεύτερο σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε όμως, την παραμονή του Game 2 με τον Κολοσσό αρκούσε για να δυσχεράνει ακόμη περισσότερο τη θέση του.

Σε τέτοιο βαθμό, που δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να πάρει δραστικές λύσεις. Ήτοι,

να διακόψει ακόμη πιο πρόωρα τη συνεργασία τους. Από τώρα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, παρά το γεγονός πως έχουν περάσει δύο ημέρες από την στιγμή που υπέπεσε -στη διάρκεια της προπόνησης- στο σοβαρό ατόπημα που τον κράτησε εκτός από το δεύτερο παιχνίδι με τον Κολοσσό, η κατάσταση δεν έχει εκτονωθεί. Κάτι που καταδεικνύει κιόλας την έντονη ενόχληση που υπάρχει στα ενδότερα του Παναθηναϊκού για εκείνον.

Κάτι που δεν αποκλείεται να του στοιχίσει σε ό,τι έχει να κάνει με το συμβόλαιό του. Πριν καν αναλάβει την προπονητική δράση ο Εργκίν Αταμάν, με τον Χρήστο Σερέλη να έχει την ευθύνη της τελικής απόφασης.

Στην παρούσα φάση, το σενάριο της αποχώρησης μοιάζει πολύ πιο πιθανό από αυτό της παραμονής άλλωστε, δείγμα του γεγονότος πως στον Παναθηναϊκό έχουν αποφασίσει να λειτουργούν με πολύ μεγαλύτερη αυστηρότητα (και ταυτόχρονα περιορισμένη ανοχή) σε ζητήματα πειθαρχικού χαρακτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα